Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Veletek volt már ilyen hármas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen hármas szex során?

Figyelt kérdés
Olyan szituációra gondolok, hogy például egy pár vagytok, és beszerveztetek magatok mellé még egy pasit, hogy kipróbáljátok a szexnek ezen formáját, de valami miatt a srác méretei, vagy a személyisége nem jött be, ezért úgymond ignoráltátok, inkább "elvoltatok" ketten? Ő érezte rajtatok, hogy nem működik?

2023. nov. 11. 14:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Mi ez a baromság??
2023. nov. 11. 14:48
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Inkább engem szoktak ignoralni a paromek🤔
2023. nov. 11. 15:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már óvodás koromban is éreztem gyermek ként hogy melyik óvónőnek nem vagyok szimpatikus !

Szerintem egyébként igen , érzékelhető abszolút .

2023. nov. 11. 15:09
 4/14 A kérdező kommentje:
#2 Az nem jó, ez még érdekesebb mint az alapból felvázolt eset, hogy az új "bevont" partnerre rá se bagóznak
2023. nov. 11. 15:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
voltam már random 3asban, haverom, egy buliban felszedett csaj és én. Elején még egész jól ment, de a csaj engem ignorált és csak haverommal foglalkozott. Elég gáznak éreztem a helyzetet.
2023. nov. 11. 16:30
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Igen, a harmadik srác szűz volt, úgyhogy egyszer ki lett elégítve szájjal, aztán elment punciban, és még így is csak 2 percnél tartottunk, úgyhogy kicsit hagytuk pihenni. :D
2023. nov. 11. 18:54
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Mivel nem az ágyban sexel kezdünk, ilyen eddig és ezután sem fog előfordulni.
2023. nov. 11. 19:43
 8/14 A kérdező kommentje:
#6 Szűz srácnak kész kicseszés lehet, hármasban elveszíteni. Persze ezzel nem titeket hibáztatlak, nem tartottatok fegyvert a fejéhez, hogy szex lesz, de könnyelmű volt, hogy belement.
2023. nov. 11. 19:51
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
4.: hát de nem én vagyok az újdonság, a barátnőm olyankor a másik fickóval törődik. Nekem más szerepem van :)
2023. nov. 11. 19:53
 10/14 A kérdező kommentje:
Amúgy a figyelmen kívül hagyott fél ezekben az esetekben felizgult rá, vagy esetleg arra, hogy a másik partnernek nagyobbak az intim méretei?
2023. nov. 11. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!