Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek normál masszázs során, hogy felállt akaratlanul a farkatok?
Figyelt kérdés
Kínos volt a szitu? Hogyan reagálta le a masszőr?2021. okt. 1. 21:31
1/8 anonim válasza:
Nem kínos ez. Látott már ezer ilyet. :D
Lelazul az ember, élvezni, a tested meg így reagál. Nem tartozol magyarázattal, ez inkább elismerés. Hidd el, tudja ő is. :)
(férfiként válaszoltam, nem kell privátXD)
2/8 anonim válasza:
(Fiú vagyok)
A mellizmom egyszer nagyon durván meghúztam és gyógymasszőr segített, egy 20-22 éves csaj volt kb. V nyakban kivágott pólóban volt és ezért beláttam oda.
A győzelmi zászló a csodás formás mellekre és a masszásra felállt. A csaj nem csinált balhét, a mellét kicsit hozzá nyomta a mellkhasamhoz (TALÁN véletlen nyomta oda) aztán ennyi történt
3/8 anonim válasza:
Masszorkent dolgozik, es sok ferfinek eszrevettem ahogy felallt a penisze. N
4/8 anonim válasza:
Velem olyan volt, hogy elaludtam, és úgy állt fel. Nem mondott semmit sem, egy kicsit cikinek éreztem.
5/8 anonim válasza:
Többször is előfordult már, de a masszőr minden alkalommal - akár férfi akár nő masszirozott - igyekezett nem tudomást venni róla. Szó szerint "elnéző" volt. 😊
6/8 anonim válasza:
Nem volt ilyen. Ajánlom, hogy erős szövetű farmerban menjél, abban ha lesz is merevedés, nem látszódik. Teljes test masszázsra meg ne menj, ha tudod, hogy hajlamos vagy erre.
7/8 anonim válasza:
Nekem alapból is kevés ingerre feláll! Nem kínos, ha van aki leápolja!
8/8 anonim válasza:
Előfordulhat, ha nem happy finishre akkor nem fogja érdekelni a masszőrt. Ha nagyon mutogatod akkor csak ráddob egy törcsit és közli na akkor ezzel vége a masszázsnak és kimegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!