Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom akaratlanul durva a melleimmel és nagyon fájnak?
Nem tudom, hogy férfi vagy nő vagy, de azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Van különbség egy here és egy női mell között fájdalomban is. Egy nő nem tudja elképzelni azt az érzést, amikor fáj a here. Nem is hasonlítható semmivel össze, egyszerűen még levegőt is nehéz venni, ha úgy igazán tökön csapnak.
22F
Persze nyilván, ha neked ez fáj, akkor szólj rá, kérdező.
5-ös voltam.
Beszélj vele komolyabban!!!!
Ha nem hat rá, kotozd meg a kezeit és ugorj rá, én azt nem értem hogy egyesek miért ilyen durvák, agresszívek a mások féllel. Pláne ha a nő nem AKARJA EZT!!!
Szopjad úgy, hogy majd leszaggatod neki a rövidféket...
Kíváncsi lennék mit szól hozzá.
Ez az! Egy erőszakos férfi leszerelésére ajánljatok erőszakot a csajnak. Tuti jól jön ki belőle.
Szerintem beszélj vele, akkor amikor épp nem szexeltek, és tiszta a feje. Ha nem érti meg, akkor szakítsatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!