Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mit szólnátok hozzá ha a pasitok szobájába akaratlanul is észrevennétek egy pénisz pumpát?

Figyelt kérdés
Úgy értve hogy még nem is láttátok egymást meztelenül se. Szakítanátok vele amiért pumpája van , ez taszítana titeket tőle, miért? kort is kérek
2020. máj. 10. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mivel nem tudom mi az,hogy néz ki, sztem észre sem venném
2020. máj. 10. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék h nem egy prűd alak

Sokat lehet majd játszani vele

2020. máj. 10. 11:42
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem taszítana semmiféle tárgy,Nem azért vagyok vele,hogy leltárt csináljak,és az alapján döntsek szakításról.Micsoda hülyeség lenne.

Amúgy az péniszpumpa mi a franc?

Mit csinál?Farok szívattyú talán?

2020. máj. 10. 12:05
 4/8 A kérdező kommentje:
beleteszed a farkod és felpumpálod egy pár percig vastagabb lesz utána
2020. máj. 10. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú távú használatával alapvetően tartósabb nagyobbodást okoz állítólag. Egyik exem szintén használta.

Egyébként engem nem zavar ha játszik bármivel is, amíg én is ki vagyok elégítve. Így akár több dolgot is ki tudnánk próbálni, mert nem prűd.

2020. máj. 10. 12:12
 6/8 A kérdező kommentje:
ez csak mese, nem okoz tartós méretnövekedést, egy 10 20 perc után vissza áll az eredeti méretre, meg veszélyes is mert erekciós problémákhoz is vezethet hosszabb távon
2020. máj. 10. 12:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyiteknak ereznem, hogy nincsenek nougyei.
2020. máj. 10. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Páromnak van.

amúgy én nem érzem ezt olyannak,hogy szakitó ok lenne.. nálam ez nem az ..

2020. máj. 10. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!