Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nőnek az első együttlét során nem sikerül elmennie veletek akkor ti az ilyet hagyjátok a fenébe?
Nem, viszont mindent megtennék ami tőlem telik, hogy ez változzon.
Semmi baj nincs veled, a pasi kezelte kretén módon.
Első alkalommal én is nagyon nehezen mentem el. Párom reszelt egy jó darabig, még végre sikerült elérnie az orgazmust.
Most elég ha rám néz és remeg a lábam...
sőt volt olyan, hogy ahogy dugta be a farkát, már elmentem, annyira fel voltam tüzelve.
Szóval nem keresni kell másikat, hanem egymáson megkeresni azokat a pontokat ami az orgazmust okozza.
Nem, én annak vagyok a híve, hogy segítsük egymást egy kapcsolatban, és nem annak, hogy ha elsőre nem sikerül minden, akkor már dobjuk is el a másikat.
Eleve, ez milyen dolog már? Nem élvez el elsőre, akkor dobjuk a francba? Az ilyen soha nem is volt szerelem, de még annak a halovány lehelete sem.
Dehogyis hagyom! Igyekszem, hogy legközelebb legyen! Megbeszélem vele a dolgokat, hogy neki hogy lenne jobb, stb.
Természetes hogy új kapcsolatnál egymásra kell hangolódni, össze kell szokni, ehhez pedig idő kell!
Dobd az ilyen pasit inkább és keress mást! A kisujjadat sem érdemli meg, nemhogy a puncidat! 🙂
Nekem évekig nem volt orgazmusom.
A faroktól
10 év után találtam olyan pasit akivel. Jó a szex és tudom milyen az hogy úgy élvezni h dugnak
Nem szoktam ilyenkor ott hagyni a csajt, van akinél pl az első pár alkalomkor nem is jön össze a dolog.
Mivel próbálkozott? hogyan csinálta?
A jó szexhez, pláne ha még nem összeszokott párról van szó, türelem,idő és energia kell, sürgetve nem lehet.
Persze lehet nagyon jó elsőre is, de az a ritkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!