Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha egy nőnek az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nőnek az első együttlét során nem sikerül elmennie veletek akkor ti az ilyet hagyjátok a fenébe?

Figyelt kérdés
Én nagyon izgultam , nem tudtam ráhangolódni és sürgetve éreztem magamat. Nem tudtam elmenni sem és a pasit úgy éreztem frusztrálja is a dolog, ezért azt mondta jobb ha keresek mást. Nekem ez egy nagy törés volt. Velem van a baj? Csajok nektek is volt már ilyen?

2023. okt. 2. 11:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2023. okt. 2. 11:03
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, viszont mindent megtennék ami tőlem telik, hogy ez változzon.

Semmi baj nincs veled, a pasi kezelte kretén módon.

2023. okt. 2. 11:05
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Első alkalommal én is nagyon nehezen mentem el. Párom reszelt egy jó darabig, még végre sikerült elérnie az orgazmust.

Most elég ha rám néz és remeg a lábam...

sőt volt olyan, hogy ahogy dugta be a farkát, már elmentem, annyira fel voltam tüzelve.

Szóval nem keresni kell másikat, hanem egymáson megkeresni azokat a pontokat ami az orgazmust okozza.

2023. okt. 2. 11:06
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Nem, én annak vagyok a híve, hogy segítsük egymást egy kapcsolatban, és nem annak, hogy ha elsőre nem sikerül minden, akkor már dobjuk is el a másikat.

Eleve, ez milyen dolog már? Nem élvez el elsőre, akkor dobjuk a francba? Az ilyen soha nem is volt szerelem, de még annak a halovány lehelete sem.

2023. okt. 2. 11:07
 5/21 anonim ***** válasza:
93%

Dehogyis hagyom! Igyekszem, hogy legközelebb legyen! Megbeszélem vele a dolgokat, hogy neki hogy lenne jobb, stb.

Természetes hogy új kapcsolatnál egymásra kell hangolódni, össze kell szokni, ehhez pedig idő kell!

Dobd az ilyen pasit inkább és keress mást! A kisujjadat sem érdemli meg, nemhogy a puncidat! 🙂

2023. okt. 2. 11:08
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
Nem hogy egy, de legalább 3 egyuttlét kell, hogy úgy ahogy normálisan osszecsiszolodj egy másik emberrel, hogy végre ne legyenek feszengések. ha egy pasi nem tudja, mi az az intimitás, akkor ne is sajnáld, hogy eltunt az életedbol ez a csávo. Meg a noi testet se ismeri. Gyerek még az ilyen.
2023. okt. 2. 11:09
 7/21 anonim ***** válasza:
82%

Nekem évekig nem volt orgazmusom.

A faroktól

10 év után találtam olyan pasit akivel. Jó a szex és tudom milyen az hogy úgy élvezni h dugnak

2023. okt. 2. 11:13
 8/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Én újra próbálkoznék. f.
2023. okt. 2. 11:15
 9/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem szoktam ilyenkor ott hagyni a csajt, van akinél pl az első pár alkalomkor nem is jön össze a dolog.

Mivel próbálkozott? hogyan csinálta?

2023. okt. 2. 11:20
 10/21 anonim ***** válasza:
88%

A jó szexhez, pláne ha még nem összeszokott párról van szó, türelem,idő és energia kell, sürgetve nem lehet.

Persze lehet nagyon jó elsőre is, de az a ritkább.

2023. okt. 2. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!