Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges itt egyáltalán valódi nőkkel szexről beszélgetni vagy csak a meleg srácok járnak át a hetero kategóriába is?
Figyelt kérdés
31F2023. szept. 27. 02:01
1/7 anonim válasza:
Valódi nő nem beszélget szexröl, mert rangon alulinak tartja. És a problémát azonnal a férfira terheli.
F,;45
4/7 anonim válasza:
Ha tudnád, milyen unalmas ugyanarra a kérdéskörre valaszolni…
5/7 anonim válasza:
AZ a baj hogy a tizedik vagy századik kérdés is ugyan arról szól.
Mindíg a méret meg a recska és ez nagyon unalmas.
Na ezekre harapnak a búzások, a nőket nem érdekli.
6/7 anonim válasza:
Valódi nő vagyok
És kisebb nagyobb megszakításokkal 12 éve használom az oldalt
Ez idő alatt leltem már itt barátokra akikkel találkoztam
Volt innen párom is
Voltak szexrandik is
Tartósabb viszonyok .
És továbbra is vannak akikkel évek óta személyesen is tartom a kapcsolatot
És van az a kis morzsa akikkel csak írásban beszélek mert a találkozót szinte lehetetlen megoldani
29N
7/7 anonim válasza:
#6: Akkor neked már sokkal több jött össze innen az oldalról, mint sokunknak. :D /F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!