Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pisil be a barátnőm minden egyes együttlétnél?
Komolyan, eddig nem volt olyan alkalom, hogy ne pisilt volna be.
Ez főleg akkor kellemetlen, amikor ő van felül, lovagol, rám fekszik, utána kicsit megemelkedik, és látom, hogy konkrétan lepisil. Nem tudom, hogy a lányoknál is van e "területmegjelölő" módszer, mint a kutyáknál, de már többször mondtam neki, hogy csak akkor dugom meg, ha nem pisil le.
Mindig mondja, hogy az nem pisi, de akkor jó nem fog, de azért is, és mintha még élvezné is, mondtam neki, hogy ez így nem frankó, így nem fekszek le vele.
Kérdeztem is, ha nem pisi, akkor mégis mi a franc, de nem tudott mit mondani rá, csak zavarba jön, aztán mondja, hogy hagyjam.
Ez valami fétis lehet? Vagy betegség? Hasonló tapasztalat valakinél?
Ez nagyon kellemetlen, mert nekem erről mindig az jut eszembe, hogy gyerekként az ember ha bepisil, akkor frusztrált vagy szorongó, de a barátnőmön ilyesminek nyoma sincs. Sőt, tök pozitív, vidám kis csaj, akkor miért lehet ez?
Aha, spriccül, csak ezt inkább WC-ben kéne csinálnia. Nem vagyunk kutyák.
Nem tudom mi állhat e mögött, de biztos nem élvez ilyenkor, mert ha jól tudom, azt követi egy erős "rángás" is, ő nem rángatózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!