Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amikor összejöttem a barátnőmmel, utána 10 hónapon keresztül tényleg majdnem minden nap tudtunk szexelni, legtöbbször reggel is és este is, de most ez nem megy?
1#,ha meg unta a csajt akkor mást is ugyan úgy megunna 10 hónap után..... Azaz kb évente cserél majd nőt aztán végül “juj egyedül vágok magányos vagyok megyek tvzni és egyedül halok meg“
😒
Vagyok @
Az meg hogy szürke hétköznapok.. Azon meg lehet változtatni főleg
De a szexben is pl szerepjatek stb.
Erkölcsi sopánkodás helyett várjuk az építő javaslataidat. 10 hónap rendszeres szexuális élet után az emberek jelentős részénél már kezdenek jelentkezni a megszokottság, unalom tünetei.
Minden kapcsolatnak megvannak a maga fázisai, "életciklusai", a kezdeti magas hőfokú lángolást nehéz fenntartani tartósan, ezzel nincs semmi baj.
Az esetedben inkább az lehet valószínűleg a gond, hogy kezdesz rágörcsölni, egy önbeteljesítő negatív jóslatként működni "úgysem áll fel - úgysem áll fel - úgysem áll fel" és a stressz amit kiváltasz a miatt tényleg nem is fog.
Vigyetek bele változatosságot, játékosságot, 10 hónap után már ismeritek annyira egymást, hogy még jobban megnyíljatok, se neked, se neki nincs semmi olyan fantáziája, vágya amit meg szeretnétek együtt valósítani?
Na nekem ezert volt eddig a leghosszabb kapcsolatom 7 honap :D
Jo punci jo punci de unalmas
21F
Nyugodjal meg mi nők is ezt mondjuk utolsó
Jó kuki jó kuki de egy idő után uncsi főleg ha a kis ratyi ki elégíteni se tud xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!