Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hagynom kellene a barátnőmet, hogy kiélje a vágyait?
3 éve vagyunk együtt és a kapcsolatunkban ő a biszex én teljesen hetero vagyok. Amikor összejöttünk, akkor tudtam, hogy bi, viszont azt mondta, hogy külön tudja választani a nők és férfiak iránti vonzalmát, tehát ha velem van, akkor nem vágyik nőkre stb.
Az elmúlt fél évben azonban egyre többet mondogatta, hogy hiányoznak neki a lányok, jó lenne 1-2 éjszakát nővel lenni meg hasonlók.
Én naívan egyből felajánlottam neki a hármas lehetőségét, de azt mondta, hogy nem akarja nézni, ahogy más nőt dugok... Erre azt válaszoltam, hogy ha nézhetem őket, már az is elég, én pedig max vele (a bnőmmel) foglalkoznék. Szerinte ez nem jó ötlet, mert szeretné elengedni magát és csak a nőre koncentrálni, azt se akarja, hogy a partnere érezze magát kellemetlenül.
Tehát lényegében ő akar egyedül elmenni más nőhöz és kettesben lenni vele.
Számomra ez viszont megcsalásnak számít és nem tetszik a gondolat, hogy ők ketten elvannak én meg otthon egyedül várom, hogy hazaérkezzen.
Volt már ebből vitánk is sajnos és abban igaza van, hogy elfogadtam, hogy bi, de arról nem volt szó, hogy nélkülem csajozna. Szerinte hagynom kellene, hogy néha kimenőt kapjon, hisz nem tehet az irányultságáról.
Nagyon egyszerű, nem kell bikkel összejönni és nincs ilyen hazug szituáció.
Én már az elején rátérek erre a kérdésre, ha elmondja, már többet nem találkozunk, ha később derül ki, akkor meg lapát.
F.44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!