Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tényleg hagynom kellene a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg hagynom kellene a barátnőmet, hogy kiélje a vágyait?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt és a kapcsolatunkban ő a biszex én teljesen hetero vagyok. Amikor összejöttünk, akkor tudtam, hogy bi, viszont azt mondta, hogy külön tudja választani a nők és férfiak iránti vonzalmát, tehát ha velem van, akkor nem vágyik nőkre stb.

Az elmúlt fél évben azonban egyre többet mondogatta, hogy hiányoznak neki a lányok, jó lenne 1-2 éjszakát nővel lenni meg hasonlók.

Én naívan egyből felajánlottam neki a hármas lehetőségét, de azt mondta, hogy nem akarja nézni, ahogy más nőt dugok... Erre azt válaszoltam, hogy ha nézhetem őket, már az is elég, én pedig max vele (a bnőmmel) foglalkoznék. Szerinte ez nem jó ötlet, mert szeretné elengedni magát és csak a nőre koncentrálni, azt se akarja, hogy a partnere érezze magát kellemetlenül.

Tehát lényegében ő akar egyedül elmenni más nőhöz és kettesben lenni vele.

Számomra ez viszont megcsalásnak számít és nem tetszik a gondolat, hogy ők ketten elvannak én meg otthon egyedül várom, hogy hazaérkezzen.

Volt már ebből vitánk is sajnos és abban igaza van, hogy elfogadtam, hogy bi, de arról nem volt szó, hogy nélkülem csajozna. Szerinte hagynom kellene, hogy néha kimenőt kapjon, hisz nem tehet az irányultságáról.

2023. okt. 24. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Édesfsz, attól, hogy valaki bi, még megcsalás, ha mással bújik ágyba, akármilyen nemű is legyen. Nem kicsit önző a barátnőd. Ha engedsz, lábtörlő leszel a továbbiakban.
2023. okt. 24. 16:01
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Es te meg hetero vagy neki is hagynia kene hogy neha mas csajokat kefelj?
2023. okt. 24. 16:08
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Ez amit szeretne nem fer. Ez sajnos szakításhoz fog vezetni.
2023. okt. 24. 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Le leszek pontozva, de egy újabb példa a biszexek pszichopataságára. Csak a vágyaik csak az ösztönek, mindkét nem kihasználása.
2023. okt. 24. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Ha ő is hagyja neked akkor semmi gond
2023. okt. 24. 16:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki mielött meg ö csalna meg.

Ez igy nem kompromisszum, en is kivagnam a csajom ha ezt nelkülem akarna.

2023. okt. 24. 16:57
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Elmehetnétek hármasban egy másik nővel, ez teljesen elfogadott, és más mintha egyedül menne.
2023. okt. 24. 17:38
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Én hagyom a páromnak mar 10 éve nincs gond belőle. Néha par havonta megkívánja, néha évekig semmi csak velem.
2023. okt. 24. 18:05
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

Igaz pasi vagyok és a mi kapcsolatunkba én vagyok a biszex!

Minden kapcsolat elején elmondtam,így volt a jelen barátnőmnél is aki elfogadta!

Van,hogy szeretne bennünket nézni miközben maszturbál,volt mikor betársult ,de megérti azt is ha kettesben szeretnénk szeretkezni a pasimmal!

Azt javaslom ne hőzöngj miatta és hagyd néha őket kettesben!

2023. okt. 26. 04:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Te kapsz kimenőt más csajjal?

Ha nem, akkor egyértelműen off a csaj.

Már alapból kivaszott önző, már bocs.

És az a problem, ha nem engeded neki, hogy kiélje a lányos dolgot, akkor is megteszi majd, csak a hátad mögött!

És igen am megcsalás!

2023. okt. 27. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!