Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akik arra vágynak, azt szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik arra vágynak, azt szeretik, hogy egy férfi farkát a szájukba vegyék, és szopással gyönyörhöz juttassák, elélveztessék, azok milyen méretű szerszámra vágynak igazán? Normálra, kicsire, vastagra, hosszúra?

Figyelt kérdés
Nekem, otthoni crossdressernek mindenképpen olyan vastag az álmaim farka, hogy alig tudom bekapni. Szinte rá kell húznom a számat és csak at orromon vehetek levegőt... Az a kihívás kényeztetni, amikor NAGY a feladat. Kiknek van hasonló vágya? Kort írjatok! 44F

2023. okt. 15. 19:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az sem mindegy, hogy valaki lassan, érzékien szereti, ill. képzeli el, más pedig aktívan, talán a mielőbbi elélvezés, spriccelés a cél... Nagyméretű, vastaggal csakis lassan tudnék betelni. Legfeljebb a partner gyorsít: mozgatja a farkát, vagy a fejemet...
2023. nov. 8. 07:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem egy 15centis dildóm van elég vastag azt szoktam szopni volt barátnőm szopatott vele!és fel is dugta tövig nagyon jó érzés volt!igazi farokkal még nem próbáltam,de izgat a gondolat milyen érzés lehet leszopni egy pasit!46F
nov. 14. 21:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Egészen más, ha valaki van a fasz "mögött". Belevaló barátnő lehetett a Tied!
nov. 15. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!