Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akinek nem jön be a csupasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem jön be a csupasz férfi intimterület, mit kedvel a szőrösben?

Figyelt kérdés

Épp egy haverommal iszogatunk és dumálunk.

Ő csupasz, én szőrös. Nem tudja elképzelni, hogy van akinek nem a csupasz jön be.

Én azért találkoztam olyannal már jó párszor. Ugye akad azért akinek nem a csupasz jön be?

2023. okt. 7. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
nekem is szőrös és azt kedvelem
2023. okt. 7. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A szőr férfias. Csupasznak itt vagyok én. Sokkal jobban bejönnek a szőrös férfiak. Persze a csupasz sem kizáró ok, de azért jobb a szőr.
2023. okt. 7. 22:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom női válasz mennyire érdekel, de szerintem félúton van az igazság. Nem kell tükör simának lennie, de ne is legyen több centis dzsungel. Rövidre vágva a legjobb szerintem, esztétikusabb, rendezettebb.
2023. okt. 7. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is azt szeretem ha szőrös, mert számomra úgy férfias, és izgató.
2023. okt. 8. 05:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha van szőr az intim részén az jó férfias:) Én azt szeretem ;)
2023. okt. 8. 06:02
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy írták nem kell feltétlen csupasz de legyen rövidrevágva és ne többcentis szőr legyen
2023. okt. 8. 06:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt olyan partnerem, aki átlagosan vagy annál egy leheletnyivel szőrösebb volt mindnehol, de az intim részen csupasz. Annyira röhelyesen nézett ki, h akaratlanul is elnevettem magam. Nyilván megsértődött és elment, de nem értettem a lényegét, hogy mire gondolt a költő, amikor elhatározta, h csupaszra szedi csak ott.

Egy férfi legyen férfias, a nő pedig legyen nőies. Nem kell felcserélni a szerepeket, ahogy az most divat és nem kell ész nélkül a divatot, trendet követni.

Szerintem nem attől trendi vki, h az aktuális divatot követi, hanem ha ő maga talál ki vmit, ami trendi lehet.

28N

2023. okt. 10. 08:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Előző, és melyik lukba ment el? (Bocsi, nem hagyhattam ki a ziccert... ;-) )

Komolyra fordítva, itt gyakorin a legtöbb meleg úgy nyilatkozik, hogy a férfias férfiakra buknak, így az (alul is) szőrös pasikra. Persze közülük se mindenki vágyik erre.

2023. okt. 10. 18:04
 9/11 anonim ***** válasza:

En a csupszt preferalom

Szerintem nem a szor teszi a ferfit, hanem hogy hogyan banik a szerzsamaval

márc. 10. 09:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Megmagyarázni nem tudom, miért, de nekem a szőr férfias, és kész. Mondjuk a csupaszt sem tartom férfiatlannak, ezért nem dobnék senkit, de a szőr nekem férfiasabb, ennyi.
márc. 10. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!