Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nem jön be a csupasz férfi intimterület, mit kedvel a szőrösben?
Épp egy haverommal iszogatunk és dumálunk.
Ő csupasz, én szőrös. Nem tudja elképzelni, hogy van akinek nem a csupasz jön be.
Én azért találkoztam olyannal már jó párszor. Ugye akad azért akinek nem a csupasz jön be?
Egyszer volt olyan partnerem, aki átlagosan vagy annál egy leheletnyivel szőrösebb volt mindnehol, de az intim részen csupasz. Annyira röhelyesen nézett ki, h akaratlanul is elnevettem magam. Nyilván megsértődött és elment, de nem értettem a lényegét, hogy mire gondolt a költő, amikor elhatározta, h csupaszra szedi csak ott.
Egy férfi legyen férfias, a nő pedig legyen nőies. Nem kell felcserélni a szerepeket, ahogy az most divat és nem kell ész nélkül a divatot, trendet követni.
Szerintem nem attől trendi vki, h az aktuális divatot követi, hanem ha ő maga talál ki vmit, ami trendi lehet.
28N
Előző, és melyik lukba ment el? (Bocsi, nem hagyhattam ki a ziccert... ;-) )
Komolyra fordítva, itt gyakorin a legtöbb meleg úgy nyilatkozik, hogy a férfias férfiakra buknak, így az (alul is) szőrös pasikra. Persze közülük se mindenki vágyik erre.
En a csupszt preferalom
Szerintem nem a szor teszi a ferfit, hanem hogy hogyan banik a szerzsamaval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!