Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az helytelen hogy férfi prosti vagyok?
Figyelt kérdés
Melegek, de inkább nős, vagy barátnővel rendelkező férfiak járnak hozzám. Pénzért szexelek velük. Nem élvezem, viszont kell a pénz. Elitélendő ez?2023. szept. 24. 16:37
2/9 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nincs rendes munkám is???
A keresetem nem elég a hiteleim törlesztéséhez, és a szüleim idősek, betegek, őket is segítem anyagilag.
2023. szept. 24. 16:40
4/9 anonim válasza:
A te dógod viszont járj rendszeres nemi szűrésre.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen járok szűrésre, sőt a vendegeim is csak akkor jöhetnek, ha igazolják hogy nincs nemi bajuk.
2023. szept. 24. 18:51
7/9 anonim válasza:
Nyugi,sokan csinálták már pénzért csak ők nem vallják be.Én is voltam
prosti fiatalon.
8/9 anonim válasza:
3. ha leszarod minek irsz ala?
kerdezonek: szerintem ez teljesen rendben van, viszont ha nem szeretned csinalni keress inkabb egy olyan helyet ahol mondjuk tancolsz nagyon maximum tapival, es ha megis maradnal, vannak olyan szexualis uton terjedo betegsegek amiket nem mindenkinek mutat pozitivan, lehet hogy csak hordozo. mindenkepp hasznaljatok gumit!
9/9 anonim válasza:
Noi prostikat is elitelik, te miben kulonboznel toluk??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!