Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A mai világban már ritka hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban már ritka hogy egy férfi természetesen szőrös mellkason vagy intim részen?

Figyelt kérdés

Ha te is ilyen vagy megjegyzik, szóvá teszik, vagy jobban megnéznek miatta akár öltözőben, akár intim helyzetben? - nekem ez a tapasztalatom.

Ha te ilyet látsz megjegyzed, szóvá teszed, jobban megnézed?

2023. okt. 10. 10:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én alapból eléggé szőrös vagyok mindenhol,nyárra mindig leborotválom,de ilyenkor már hagyom. Ha elmegyek termálfürdőbe,strandra,én is úgy látom,hogy jobban megnéznek,sőt esetemben már szóba is hozták.
2023. okt. 10. 13:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Nálam is. Mind a mell, mind az intim szőrzetet tették már szóvá
2023. okt. 10. 14:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki és milyen körülmények között tette szóvá? (privátban is megírhatod,1 vagyok)
2023. okt. 10. 14:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok valamiért privátot írni, írj te légyszi
2023. okt. 10. 14:21
 5/15 anonim ***** válasza:

1 es

Nekem tetszik a szőrös férfi test. Neked olyan mackós?

2023. okt. 10. 16:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabbak körében igen

Én is borotválom de csak azért mert ki vagyok gyúrva és így jobban kirajzolódnak az izmok

Ha macis lennék meghagynám

20/f

2023. okt. 10. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
Én izmos vagyok de a mellszőrzetem természetes. Moondjuk nem olyan sűrű
2023. okt. 12. 01:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
En a farkamon trimmelem. De a testemen nem. Szerintem szexi es en nagyon keves olyan emberrel talalkoztam akinek red flag a testszor 29/F
2023. okt. 12. 21:08
 9/15 anonim ***** válasza:

"En a farkamon trimmelem. De a testemen nem."

Detto. Viszont mellszőrzetem nem távolítom el, mivel... genetikailag nincs. Illetve én trimmelem szakállam és bajszom is.

Nekem még szex/orál esetén is mindegy, a partner milyen szőrös, vagy nem szőrös, bár nekem a szőrtelen jobban tetszik egyébként.

Engem az lepett meg, egyszer egy ismert személyiség az eg.ügyből megjegyezte, hogy számára teljesen férfiatlan a csupasz mellkas... Szerintem ez nevetséges...

És Bruce Lee férfiatlan?? Na ne mááá'! :D

Az ázsiai férfiak zömének genetikailag nincs mellszőrzete! De ettől még nem férfiatlanok.

11 / 12 éves koromig viszont lánynak néztek engem folyton az idegenek (hozzáteszem: normál, viszonylag rövid hajam volt). Amíg el nem kezdtem kissé borostásodni.

2023. okt. 20. 17:58
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem szakállam is van, mellkasról és hasról sem távolítom el, csak az intim részről, illetve a hátamról. Nem voltam még olyan szituációban, hogy akárki szóvá tegye.
2023. okt. 20. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!