Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban már ritka hogy egy férfi természetesen szőrös mellkason vagy intim részen?
Ha te is ilyen vagy megjegyzik, szóvá teszik, vagy jobban megnéznek miatta akár öltözőben, akár intim helyzetben? - nekem ez a tapasztalatom.
Ha te ilyet látsz megjegyzed, szóvá teszed, jobban megnézed?
1 es
Nekem tetszik a szőrös férfi test. Neked olyan mackós?
Fiatalabbak körében igen
Én is borotválom de csak azért mert ki vagyok gyúrva és így jobban kirajzolódnak az izmok
Ha macis lennék meghagynám
20/f
"En a farkamon trimmelem. De a testemen nem."
Detto. Viszont mellszőrzetem nem távolítom el, mivel... genetikailag nincs. Illetve én trimmelem szakállam és bajszom is.
Nekem még szex/orál esetén is mindegy, a partner milyen szőrös, vagy nem szőrös, bár nekem a szőrtelen jobban tetszik egyébként.
Engem az lepett meg, egyszer egy ismert személyiség az eg.ügyből megjegyezte, hogy számára teljesen férfiatlan a csupasz mellkas... Szerintem ez nevetséges...
És Bruce Lee férfiatlan?? Na ne mááá'! :D
Az ázsiai férfiak zömének genetikailag nincs mellszőrzete! De ettől még nem férfiatlanok.
11 / 12 éves koromig viszont lánynak néztek engem folyton az idegenek (hozzáteszem: normál, viszonylag rövid hajam volt). Amíg el nem kezdtem kissé borostásodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!