Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tixti kérdése:
Srácok, nektek termédzetes a fanszőrzetetek?
Figyelt kérdés
Engem izgat a dús fanszőrzet egy fiún.
Kort írnátok? Nektek milyen?
Tényleg csak kevesen hagyják meg?
2018. aug. 30. 04:41
1/14 anonim válasza:
Sokan írták itt is, hogy undorító, meg igénytelen, de még egy csaj se mondta élő egyenesben, hogy baja lenne vele. Nekem meg van hagyva, de ha olyan helyre nő ahova nem kéne, azt kiszedem
2/14 anonim válasza:
En kornyezetemben mindenki meghagyja
24
3/14 anonim válasza:
Csak igazitas van neh es 27 vagyok
5/14 anonim válasza:
Zacskó csupasz, a többi annyira visszavágva, hogy ne göndörödjön.
7/14 anonim válasza:
Meghagyom bizonyos mértékig, de nem teljesen.
8/14 anonim válasza:
Én mindig természetesen hagyom.
Mondjuk én hetero vagyok teljesen.
33/F
9/14 anonim válasza:
Jelenleg csak egy rövidre nyírt sövény van a hasam és a farkam között, minden mást borotválok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!