Fiúk/férfiak miért vagy miért nem borotváljátok a fanszőrzetetek?
Én lány vagyok de a párom helyett megválaszolom a kérdést!
Az én barátom nem borotválja le teljesen csak rövidre vágja. Az indok pedig az, hogy ha szájjal elégítem ki akkor ne legyen szőr a számba! :)
Ha én nem lennék neki tuti meghagyná! :P
Én sem vágom le teljesen, csak rövidre nyírom. Próbáltam már teljesen lenyírni, de nagyon szarul nézett ki, így csak rövidre vágom.
Az oka pedig, hogy szerintem valamivel ápoltabbnak tűnik, nem fog a barátnőm szőrt köpködni, és nem utolsósorban nagyobbnak is tűnik kicsit :D
20f
Szex közben többet érzel attól, hogy pucér a kukacod? :D
Érdekes...
szentem sokkal tisztább és szebb is meg persze kényelmesebb... ha borotválni nem szereted akkot nullás géppel letolod hetente akk nem szúr ...
én mindig máshogy vágom mert azóta borotválom mióta kinőtt... néha teljesen csupaszra( ha szőr növésével megegyező irányban borotválod akkor nem fog kipattogni) néha borostásra vágom nullás géppel ha nagyon unatkozok akkor meghagyok egy háromszöget vagy kockát és most farok coffot növesztettem egy kocka alakban de már nagyon idegesít uhhogy levágom:D
Én teljesen leborotválom
Okok:
-optikailag nagyobbnak tűnik
-melegben nem izzad annyira
-könnyebb tisztítani magát a pénisz és a környékét
soha nem nyirtam vagy borotváltam
Amikor műtétem volt zavart hogy leborotváltak
Szerencsére hamar visszanőtt
21 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!