Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik arra vágynak, azt szeretik, hogy egy férfi farkát a szájukba vegyék, és szopással gyönyörhöz juttassák, elélveztessék, azok milyen méretű szerszámra vágynak igazán? Normálra, kicsire, vastagra, hosszúra?
Figyelt kérdés
Nekem, otthoni crossdressernek mindenképpen olyan vastag az álmaim farka, hogy alig tudom bekapni. Szinte rá kell húznom a számat és csak at orromon vehetek levegőt... Az a kihívás kényeztetni, amikor NAGY a feladat. Kiknek van hasonló vágya? Kort írjatok! 44F2023. okt. 15. 19:25
1/11 anonim válasza:
Nekem is ez a vagyam, szerencsere sokszor teljesul. F
2/11 anonim válasza:
Épp a fordítottjára vágyom, tehát vékonyra, bár a hosszút is, a rövidet is imádom, többnyire a rövid vékonyat, mivel könnyű bekapni tövig, és ilyenkor élvezem azt is, ha a számba spriccel.
Vékonyfarkúak és/vagy rövidfarkúak írhatnak privátot, idővel van esély arra is, hogy gumiban megdugjanak. Szopni viszont csak gumi nélkül szopok, imádom a (friss) g3cit is.
3/11 anonim válasza:
Normált és a kicsit szeretem :)
4/11 A kérdező kommentje:
Hány éves vagy? Passzív biszex?
2023. okt. 17. 07:29
5/11 anonim válasza:
#2 voltam, 40 feletti vékony biszex férfi vagyok, uni/passzív.
7/11 A kérdező kommentje:
Az nem éppen impozáns... Se nem hosszú, de talán vaskos?
2023. nov. 2. 19:52
8/11 anonim válasza:
2es és 5ös vagyok, inkább a kicsi az ideális számomra, mint a hatosnak.
Bár én a hosszút is imádom, a lényeg: vékony legyen! :)
De ha rövid is, általában nekem izgibb, amolyan kb 7-13 centi közötti hosszúság jól elfér a számban, jól be tudom kapni tövig, hm... :P
9/11 A kérdező kommentje:
Ebben tuti ott van a tapasztalat, no meg talán az, hogy szopásnál teljesen feladom önmagam, egészen kiszolgáltatottájává válnék a nagy szerszámnak...
2023. nov. 3. 07:28
10/11 anonim válasza:
Szeretem, ha viszonylag vastag a szerszám. A hosszabbat könnyebb kézzel támogatni, teljesen úgy sem veszem be, de néha jól esik egy kicsit bentebb engedni a makkot, szóval egy erős átlagos hosszalár boldogan kiegyezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!