Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverral ciki meztelenül lenni?
Csak mondom, egy uszodában az öltözőben, a többi fiú előtt egyáltalán, még köze sincs a közszemérem sértéshez az, hogy át öltözik mindenki előtt az ember.
Nem tudom hogy ezt hol hallottad, de ami pont arra van kitalálva, hogy át öltözz, ott nincs semmi szabálysértés.
Lehet én értettem félre, de nekem úgy jött le a bejegyzésed, hogy kijön a medencéből, és rögtön, ott helyben cseréli ki a gatyáját. Ott szinte biztos, hogy közszeméremsértés lenne.
Más dolog az öltöző. Az ahért van, hogy ott öltözzenek át. Ott természetes a meztelenség.
Pont azt írtam le, hogy az öltözőben miért lenne köszszemérem sértés.
Azt kérdőjeleztem meg, mert volt előttem egy válasz, amiben azt írta valaki, hogy az.
Ezt mar letisztaztuk, hogy a kommentelok felreertettek egymast. Oltozoben kell atoltozni, azert van, ennyi. Nem a medence szelenel.
Szabalysertesnek minosul es penzbirsagot kapnak az illetok kozerkolcs megsertesnel.
pedig megesik ez a medence melletti átöltözés. nem is ritkán, vagy mert tele volt az öltöző vagy mert sietett, ezer oka van, lényeg hogy van ilyen.
akiben ez viszont megbotránkozást kelt, hát ... sztem inkább nála kellene körülnézni fejben, mert ahogy én láttam, az illetőknek pont nem volt semmi ilyan szándékuk vagy gondolatuk.
58
jogilagh viszont ha már ennyire szálkázni akarnak sokan, akkor a szeméremsértésnek, ahogy a garázdsságnak se (mert ezt is szeretik alkalmazni ilyen esetekben) nem feltétele a ténylegesen kialakult helyzet, azaz a tényleges megbotránkozás. jogilag elég hozzá a potencialitás, azaz hogy akár meg is láthatták volna ...
elég hülyén van ez így, de így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!