Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Haverral ciki meztelenül lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverral ciki meztelenül lenni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pizzázás-sörözés meztelenül a lakásban. Belemennél ha egy jó barátod ezt dobná fel?

2023. okt. 8. 06:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
85%

hát azért ez vitatható. tudod mit hallottam ott CFNM bulikban a lányoktól?

azt mondták, sokkal jobban szeretnek így simerkedni srácokkal, mert így nem zsákbamacska, és tudják, mit kapnak. hops ...

bezzeg fordítba zsákbamacska, de azt ugye természetesnek tartják hogy legyen is az.

nyomulás és szex tényleg nem volt, abszolút tisztelte mindenki a másikat, de azért ugye vannak olyanok, akiknek pont zavarukban lesz merevedésük. de igazából ez is egy kis mosolygás volt, ha pár srácnál előfordult valamilyen mértékben, de nem volt jellemző.

azért a csajoknak tuti eortikus, hát ott van előttük sacc 100 meztelen srác, eleve a látvány se rossz és ízlésüknek megfelelően választhatnak. mindezt csajok mondták nekem. azt is h szerintük azért jó, mert így semmi titok, nem kérdés az h szőrös vagy borotvált, nincs utólagos megbánás, vagy legalábbis kevesebb az esélye.

amúgy tényleg csak az első 10 perc fura, utána már full természetesen viselkedik mindenki.

2023. okt. 10. 14:28
 32/66 anonim ***** válasza:
29%
#30 ez meglehetősen hihetetlen sztori. Szerintem ilyen buli a fetisiszta szubkultúrán kívül nincsen.
2023. okt. 10. 15:42
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

nem mindent magyar felfogásból kell nézni. vannak sokkal lazább országok ugye ...

addig hihetetlen, amíg el nem mész egybe, de sőt, sztem neked utána is az lesz ha már így állsz hozzá.

én el nem tudom képzelni, mi ebben a hihetetlen. viszont azt sajnálom h nálunk nincs ilyen, na de ugye nálunk mindenki annyira keresztény és annyira erkölcsös, itt ilyet nem lehet .... + a magyarok sokkal szégyenlősebbek is átlagban, tehát több okból se lenne jó vállalkozás itt nálunk.

szóval meglepődnél ...

az jó kérdés h mennyire subkultúra, de én úgy vettem észre, hogy különösebben senki se csinált olyan nagy ügyet belőle.

2023. okt. 10. 16:00
 34/66 anonim ***** válasza:
100%

Most már érdekelne, melyik országról van szó.

(Nyilván én se a magyarországi tapasztalataimat írtam le.)

2023. okt. 10. 16:57
 35/66 anonim ***** válasza:
62%

30-as, arra irtam a zsuriset,hogy a "haverjaid" gatyaban is latjak az izmaidat. Szoval felesleges ezert levenni...

Azt hittem ertheto mire irtam, de nem jott at neked. A zsuri se akkor pontoz mikor epp budira megy.

2023. okt. 10. 17:01
 36/66 anonim ***** válasza:
100%

Csak pia nélkül. A pucérság nekem halál temrészetes. (Persze nem mindenhol engdélyezett, a törvényt meg betartom.) Családi nudin is voltam korábban többször, tehát bármilyen korúak, neműek között pucéran. Úgy értve: vadidegen családok között, gyerekek, nők, férfiak, öregek. Volt, ahol több, mint ezren voltunk egyidejűleg. Otthon is pucér vagyok, amikor nem fázom.

Azonban, a férfiak zöme nem vállalja fel melegségét, biszexualitását, és sokan már csak ezért se pucérkodnak, nehogy félreértsék őket. A legtöbb haverom meg hetero, vagy annak mutatja magát, szóval meztelenkedni velük félreérthető volna. Pláne kettesben...

Ezért vannak a nudista, naturista közösségek, találkozók. Ott nem nézik az orientációt, és bárki lehet meztelenül.

2023. okt. 10. 18:53
 37/66 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ciki, de mindenképp fura ezt felvetni bárki részéről, ha nincs rá érthető indoka. Nekem nem lenne különösebb ellenvetésem, nem vagyok a dolgok elrontója... csak azt hiszem, magam nem állnék ilyennel elő, mert valószínű tartanék tőle, miféléket gondolnának rólam.

Indokkal volt már részem ilyesmiben, pl. haverokkal medencés szituáció után előfordult némi meztelenkedés. Illetve egyszer átmentem egyik (kiskorunk óta ismerjük egymást) barátomhoz, extrém nyári kánikulában: tetőtéri szoba, klíma nem volt, alsóhangon 33-34 fok odabenn. Meglepett, mert közölte, hogy bocs, meztelenül van, nem bírja másképp. Nem táncolt ott fel-alá, csak ült egy helyben végig, gépeztünk. Talán egy fél órát szenvedtem, aztán mondom, tényleg rohadt meleg van itt, és lehúztam a pólót. Erre mondja, ne izéljek már, nyugodtan vetkőzzek le, késő délutánra még durvább lesz, mert telibe süti a Nap ezt az oldalt. Vagy otthon is ruhában szenvedsz? Ja, nem, igazad van. Aztán levetkőztem. Persze láttuk már egymást az életben, de csak párszor egy-két másodpercig, szóval kicsit azért fura volt a szituáció. De normál napokon sose jutott eszébe ilyen, azóta se, barátnője is van már évek óta, biztosra tudom, hogy semmi egyéb hajlam nincs benne.

2023. okt. 10. 22:21
 38/66 anonim ***** válasza:
85%

37-sel egyet értek. Szerintem sem ciki dolog. Nekem is a medencés példa jutott eszembe. Akár medencézni is lehet gatya nélkül, utána napozni vagy ilyesmi. Este alváskor is szerintem rendben van, ha még a gatyát is leveszi az ember, főleg kánikulában. Heterók között nincs is ebben semmi érdekes. Csak az a baj, hogy sokan azt hiszik, ha két srác meztelenül van egy helyen, akkor már melegek.

Ők maguk is cikinek érzik, mert mit gondolhat a haverom, ha nekivetkőzök előtte??

Szóval ha nem asszociálna mindenki a homoszexualitásra abból, hogy két heteró haver meztelenkedik, akkor egyszerűbb lenne a dolog.

2023. okt. 11. 06:22
 39/66 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ciki nincs benne. Fürödtünk már pucéran a Balatonon is haverokkal.
2023. okt. 11. 09:47
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

Semmi cikit nem gondolok arról, ha meztelenül tesznek-vesznek a haverok egymás társaságában.

Azért furcsa, hogy kevés elítélő hozzászólás van, és sokan bevallják itt, hogy ők rendszeresen így tesznek. De az azért furcsa, hogy az uszodákban meg olyat látunk, hogy a srác a vizes, térdig érő fürdőnadrágos testére a törölközőjét rátekeri, és úgy próbálja alola lefejteni a nadrágot, hogy nehogy valaki meglássa akár a fenekét is.

2023. okt. 11. 12:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!