Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverral ciki meztelenül lenni?
igen, ez a véglet is létezik, agyf-szt kapok az ilyentől :)
szerencsére náluink edzések után ott vagyunk 30-40-en is, szal van tömeg bőven és rohadtul nem érdekel senkit h meztelenül vagyunk.
"Egyébként férfiember legyen a talpán, aki erekciót produkál a 95 fokos szaunában."
Bármikor képes vagyok "erekciót produkálni" a szaunában is, mint minden egészséges férfi.
Az más lapra tartozik, hogy ha társaság van bent, akkor arra is képes egy egészséges férfi, hogy visszafogja az erekcióját, ha mégis valamilyen látvány vagy gondolat hatására meg akarna történni.
#32 Amiről te nem tudsz, vagy még sosem hallottál, az egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem is létezik. :)
#35 Még mindig nem érted a lényeget. Két egészséges férfi között egyáltalán semmi kivetnivaló nincs abban, ha meztelenül látják egymást, és nem szexuális célzattal vetkőznek le egymás előtt. Mellesleg, nagyon sokan egyáltalán nem hordanak a nadrág alatt alsóneműt sem, így ha az alsó testrészein található izmokat szeretné valaki megmutatni egy szintén a testépítésben érdekelt gym buddy-nak, ahhoz mindenképpen le kell vetni a nadrágot is.
Már másodjára bizonyítod be, hogy ehhez a sporthoz még csak szaglásod sincs, mert egyáltalán nem vagy tisztában azzal sem, hogy a kondis haverok hogyan és miként viselkednek egymás között. Teljességgel látható, hogy te nem ebben a közegben mozogsz, és csak a billentyűzetet veregeted fölöslegesen. :D
44- ehhez nincs koze a sportagnak 😂😂 nem attol vagy nagy kondis, mert pucerkodol. Jo eg 😅 Nem erted, mit mondok.
Egyebkent meg ugyanarrol beszelunk, ha nincs benne szexualitas, akkor nem gaz egyaltalan, csak leragadtal a "nagy szakmai tudasnal".
#45 Az alapkérdés a természetes meztelenség volt haverokkal, csak vannak itt olyanok, akik már minden szóba belekötnek, csak kötekedhessenek.
Én olyat soha nem állítottam amit te írsz, hogy én attól lennék nagy kondis, mert pucérkodom. Hol olvastál te ilyet tőlem?
Egyébként éppen a testépítés az a sport, ami a legjobban összefügg a meztelenséggel (de legalábbis a lehető legkisebb "ruházatban" látod a kondisokat), és éppen a kondisok között van a legkevesebb szégyenlős, mert maga a sport az exhibicionizmust is magába foglalja.
További szép napot neked is :)
46 ez nem teljesen így van mert az úszók vannak a lehető legkevesebb ruhában
Egy szál feszülős úszónadrágban
Uszodában, strandon, ha mindenki előtt cserél valaki fürdőgatyát úgy, hogy nem takarja el magát, könnyen belefuthat minimum a közszeméremsértés vétségébe.
Lehet, hogy neked vicces, hogy ott takarja magát az ember, mikor gatyát cserél, de hidd el, sokkal kevésbé vicces a rendőrségi kihallgatószoba.
48-as!
Nem mindenki előtt. A férfi zuhanyzóban fordult elő, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!