Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Haverral ciki meztelenül lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverral ciki meztelenül lenni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pizzázás-sörözés meztelenül a lakásban. Belemennél ha egy jó barátod ezt dobná fel?

2023. okt. 8. 06:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
100%
naná királyság sztem. mi simán járunk nyáron a jó kis meleg éjszakákon meztelen füördőzésekre is egy tóhoz, de egy másikhoz meg nappal is mert sehol senki, és tényleg isteni. egy haverral miért lenne ez para? de nem kell ehhez binek lenni ...
2023. okt. 9. 09:41
 12/66 anonim ***** válasza:
100%
Lakásban minek? Viszont szoktunk járni meztelen szaunapartira, fiúk, lányok vegyesen.
2023. okt. 9. 10:15
 13/66 anonim ***** válasza:
100%

#10 A hetero haverom ugyanúgy levetkőzik a baráti társaságunkban, mint a biszexuális és a homoszexuális.

Ennek semmi jelentősége nincs ha nem szexről van szó.

2023. okt. 9. 10:48
 14/66 anonim ***** válasza:
83%

Hat ez az 13-as, de nem tudjuk, hogy a kerdezo milyen cellal akarja ezt. Ha csak sima barati alap az egesz, folosleges biszex kategóriába raknia a kerdest.

Viszont az nekem furan jonne ki, ha van Pisti biszex haverom es csak ugy hiv at magahoz, hogy meztelenek legyunk.

Van amikor adja magat a helyzet, ahogy a peldakban is latod. De ha megkernek ra, az olyan fura.

2023. okt. 9. 11:05
 15/66 A kérdező kommentje:
Jó hogy ennyi válasz érkezett,mindenkinek köszönöm!
2023. okt. 9. 12:23
 16/66 anonim ***** válasza:
89%

#14 Szépen kidolgozott izmokkal rendelkező srác vagyok, és már nem egy hetero kondis haverom kért meg arra, hogy vetkőzzek le nekik, mert szeretnék a testemet jobban szemügyre venni.

Egyáltalán nem volt benne semmilyen szexuális célzat, csupán a testem izomzatát akarták alaposabban megnézni, és ezt egyenesen közölték velem.

2023. okt. 9. 15:32
 17/66 anonim ***** válasza:
25%
A versenyeken se oltoznek le meztelenre, ugy pontozza oket a zsuri. Anelkul is latjak az izmaidat.
2023. okt. 9. 15:38
 18/66 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen haver, milyen viszonyban vagyok vele és akarok-e tőle valamit.
2023. okt. 9. 18:43
 19/66 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon klassz lenne. 29f
2023. okt. 9. 19:13
 20/66 anonim ***** válasza:
64%

13 - egy heteró srác ugyan nem fog vetkőzni meleg előtt, ez kb 99% biztos. ritka kivételek talán lehetnek, de szóval az tényleg fehér holló.

értem, nem szexről van szó, de akkor se. volt ez már sokszor téma nálunk is, de pl ha van ott meleg srác, inkább az egész csapat nem tusol, mert a meleg előtt nem vetkőznek. és ezzel kb a többi is így van.

2023. okt. 9. 23:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!