Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverral ciki meztelenül lenni?
#10 A hetero haverom ugyanúgy levetkőzik a baráti társaságunkban, mint a biszexuális és a homoszexuális.
Ennek semmi jelentősége nincs ha nem szexről van szó.
Hat ez az 13-as, de nem tudjuk, hogy a kerdezo milyen cellal akarja ezt. Ha csak sima barati alap az egesz, folosleges biszex kategóriába raknia a kerdest.
Viszont az nekem furan jonne ki, ha van Pisti biszex haverom es csak ugy hiv at magahoz, hogy meztelenek legyunk.
Van amikor adja magat a helyzet, ahogy a peldakban is latod. De ha megkernek ra, az olyan fura.
#14 Szépen kidolgozott izmokkal rendelkező srác vagyok, és már nem egy hetero kondis haverom kért meg arra, hogy vetkőzzek le nekik, mert szeretnék a testemet jobban szemügyre venni.
Egyáltalán nem volt benne semmilyen szexuális célzat, csupán a testem izomzatát akarták alaposabban megnézni, és ezt egyenesen közölték velem.
13 - egy heteró srác ugyan nem fog vetkőzni meleg előtt, ez kb 99% biztos. ritka kivételek talán lehetnek, de szóval az tényleg fehér holló.
értem, nem szexről van szó, de akkor se. volt ez már sokszor téma nálunk is, de pl ha van ott meleg srác, inkább az egész csapat nem tusol, mert a meleg előtt nem vetkőznek. és ezzel kb a többi is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!