Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverral ciki meztelenül lenni?
Addig amíg el nem mondja, honnan tudod, hogy meleg?
És miért ne vetkőzhetne le?
Ugyan úgy fiú mind a kettő, ugyan az van ott mind a kettőnek.
És spontán egy heterónak is fölállhat bármikor, ha attól félsz, hogy föl áll egy melegnek, ha meglát meztelenül.
Csak mondom, semmi nincs abban, ha két jó haver, egymás előtt meztelen.
És amúgy, két idegen fiúnak is simán kéne egymás előtt meztelenül lennie, pl, uszodában, öltözőben, tusolóban.
Abban, hogy meztelen az ember, semmi rossz nincs.
#20 a férfiak 5-10%-a meleg. Elmégy az uszodában kétszer tusolni, akkor már statisztikailag lesz ott legalább egy meleg a tusolóban, anélkül, hogy tudnál róla.
Ezek szerint ti az ismerős melegektől féltek/irtóztok/undorodtok, míg az ismeretlenektől nem.
Ez nem túl kedves gesztus a csapattársatokkal szemben.
ugyan ...
ha nem is nyílt dolog, hidd el, heteróként pontosan érezzük, ha van köztünk meleg. nem kell ezt megmondani és a homlokára írni és nem is azért, mert magassarkúban jár. egyszerűen ösztönös megérzés, de nagyrészt bejön.
és volt pár eset, szóval tapasztalatból mondom.
egyébként én nem undorodok és én magam nem is szégyenlősködök előtte, felőlem aztán nézegethet is, az se zavar, de hidd el, ezzel azért nem sokan vannak így. tudnék mesélni ...
ez azért érdekes kérdés. an pár ország ahol nagy divat a CFNM bulik, sőt CFNM diszkó is van, és hát azért ha nem is teljesen, de valamennyire a többségnek merevedett. mi lenne a közös meztelen bulin? olyanon még nem voltam, de van ahol olyat is szerveznek.
nem. én ott voltam nem is egyszer mert ott nyaraltunk és jó poénnak tartottam. és egyáltalán nem volt szex.
viszont hogyne lenne már erotikus az egész helyzet? szerintem csak annak nem az, aki fából van. másik dolog, hogy nem teszünk smemit és kontrolláljuk magunkat, de azért az ösztönös dolgokat kár tagadni.
#17 Nem a zsűriről van szó, de egyébként ők is a versenyzők hatalmas öltözőjén keresztül járnak be a toalettre.
A versenyzők pedig abban a hatalmas öltözőben mind meztelenül vannak egymás előtt, a legtöbben barnításkor is teljesen meztelenek.
Látszik, hogy mennyire nem vagy benne a testépítésben, a hozzászólásod hűen tükrözi.
#20 Senkinek nincs ráírva a homlokára, hogy hetero, biszex, vagy meleg, ahogy semmi más sem.
Nekem ugyanúgy a barátaim azok is, akik nem ugyanolyan szexuális orientációval rendelkeznek mint én.
De ha nem értetted volna meg, akkor megismétlem: teljesen mindegy hogy milyen a szexuális orientációja valakinek, ha nem szexuális célzattal vetkőznek le egymás előtt, hanem csak baráti társaságban a buli kedvéért pl. a nyári melegben sörözni, napozni, focizni stb.
Ebben semmi kivetnivaló nincs.
Még akkor sincs, ha neked még nem volt ilyenben részed, és esetleg csak a saját tapasztalataid híján nyilatkozol úgy, ahogy nyilatkoztál :)
Jót nevettem a saját magad által készített "reprezentatív statisztikai felmérésen", ami nálad 99%-ig azt jelzi, hogy ez a dolog nem létezik, és nem létezhet szerinted :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!