Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Haverral ciki meztelenül lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverral ciki meztelenül lenni?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pizzázás-sörözés meztelenül a lakásban. Belemennél ha egy jó barátod ezt dobná fel?

2023. okt. 8. 06:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
91%

Addig amíg el nem mondja, honnan tudod, hogy meleg?

És miért ne vetkőzhetne le?

Ugyan úgy fiú mind a kettő, ugyan az van ott mind a kettőnek.

És spontán egy heterónak is fölállhat bármikor, ha attól félsz, hogy föl áll egy melegnek, ha meglát meztelenül.

Csak mondom, semmi nincs abban, ha két jó haver, egymás előtt meztelen.

És amúgy, két idegen fiúnak is simán kéne egymás előtt meztelenül lennie, pl, uszodában, öltözőben, tusolóban.

Abban, hogy meztelen az ember, semmi rossz nincs.

2023. okt. 10. 05:03
 22/66 anonim ***** válasza:
62%

#20 a férfiak 5-10%-a meleg. Elmégy az uszodában kétszer tusolni, akkor már statisztikailag lesz ott legalább egy meleg a tusolóban, anélkül, hogy tudnál róla.

Ezek szerint ti az ismerős melegektől féltek/irtóztok/undorodtok, míg az ismeretlenektől nem.

Ez nem túl kedves gesztus a csapattársatokkal szemben.

2023. okt. 10. 07:36
 23/66 anonim ***** válasza:
64%

ugyan ...

ha nem is nyílt dolog, hidd el, heteróként pontosan érezzük, ha van köztünk meleg. nem kell ezt megmondani és a homlokára írni és nem is azért, mert magassarkúban jár. egyszerűen ösztönös megérzés, de nagyrészt bejön.

és volt pár eset, szóval tapasztalatból mondom.

egyébként én nem undorodok és én magam nem is szégyenlősködök előtte, felőlem aztán nézegethet is, az se zavar, de hidd el, ezzel azért nem sokan vannak így. tudnék mesélni ...

2023. okt. 10. 07:52
 24/66 anonim ***** válasza:
73%
#23 nahát, micsoda bátor legények. Elvesz feleségül a meleg csapattárs, vagy mégis mitől féltek?
2023. okt. 10. 08:47
 25/66 anonim ***** válasza:
100%
#12 vagyok, a privátra: nem, nem áll fel a lányokra a meztelen szaunapartin. Ugyanis bulizni megyünk oda, nem szexelni. Van mindannyiunknak párja is, nem vagyunk rászorulva. Ez egy különleges bizalom, főleg a lányok részéről, ami tiszteletet érdemel, és amit nem fogunk eljátszani. Egyébként férfiember legyen a talpán, aki erekciót produkál a 95 fokos szaunában. Privátot nem kérek és privátban biztosan nem válaszolok senkinek.
2023. okt. 10. 08:55
 26/66 anonim ***** válasza:
81%

ez azért érdekes kérdés. an pár ország ahol nagy divat a CFNM bulik, sőt CFNM diszkó is van, és hát azért ha nem is teljesen, de valamennyire a többségnek merevedett. mi lenne a közös meztelen bulin? olyanon még nem voltam, de van ahol olyat is szerveznek.

2023. okt. 10. 09:36
 27/66 anonim ***** válasza:
100%
#26 akkor azt a partit kifejezetten azért szervezték, hogy legyen szex. Ahová mi járunk, az egy sima szauna (tehát kötelezően meztelen), alkalmanként partival. Ott szigorúan tilos a szex. Világos, hogy csak olyan vendégeket várnak, akik képesek szétválasztani a ruhátlanságot a szextől. Egyébként a szituáció csak azok szerint kibírhatatlanul erotikus, akik még sose voltak ilyen helyen.
2023. okt. 10. 09:49
 28/66 anonim ***** válasza:
100%

nem. én ott voltam nem is egyszer mert ott nyaraltunk és jó poénnak tartottam. és egyáltalán nem volt szex.

viszont hogyne lenne már erotikus az egész helyzet? szerintem csak annak nem az, aki fából van. másik dolog, hogy nem teszünk smemit és kontrolláljuk magunkat, de azért az ösztönös dolgokat kár tagadni.

2023. okt. 10. 09:52
 29/66 anonim ***** válasza:
100%
Jó akkor mondjuk úgy, nem erotikusabb, mint egy textiles parti (ahol persze a lányok mindent megtesznek, hogy minél erotikusabb cuccokat vegyenek fel). A lányok azért csomagolják be magukat, hogy megdolgoztassák a fiúk fantáziáját. A teljes meztelenség ezzel szemben kevésbé erotikus, mert nincs min fantáziálni. Inkább csak néhány percig meghökkentő, aztán felszabadító, végül pedig teljesen természetes érzés. Aki nem próbálta, azt gondolhatja: nem vagyok olyan hülye, hogy kipróbáljam. Aztán miután egyszer ott volt: hogy lehettem ilyen hülye, hogy eddig nem jártam ide. Nyilván, aki ruhában tetszik, az anélkül is tetszeni fog. Ugyanakkor van egy megállapodás, miszerint nincs nyomulás és nincs szex, és valljuk be, a legtöbb fiú nem olyan nagylegény, mint amennyire a szája nagy. Ennyi kíváncsi szem előtt a többség úgysem képes merevedést produkálni :-D
2023. okt. 10. 10:08
 30/66 anonim ***** válasza:
82%

#17 Nem a zsűriről van szó, de egyébként ők is a versenyzők hatalmas öltözőjén keresztül járnak be a toalettre.

A versenyzők pedig abban a hatalmas öltözőben mind meztelenül vannak egymás előtt, a legtöbben barnításkor is teljesen meztelenek.

Látszik, hogy mennyire nem vagy benne a testépítésben, a hozzászólásod hűen tükrözi.

#20 Senkinek nincs ráírva a homlokára, hogy hetero, biszex, vagy meleg, ahogy semmi más sem.

Nekem ugyanúgy a barátaim azok is, akik nem ugyanolyan szexuális orientációval rendelkeznek mint én.

De ha nem értetted volna meg, akkor megismétlem: teljesen mindegy hogy milyen a szexuális orientációja valakinek, ha nem szexuális célzattal vetkőznek le egymás előtt, hanem csak baráti társaságban a buli kedvéért pl. a nyári melegben sörözni, napozni, focizni stb.

Ebben semmi kivetnivaló nincs.

Még akkor sincs, ha neked még nem volt ilyenben részed, és esetleg csak a saját tapasztalataid híján nyilatkozol úgy, ahogy nyilatkoztál :)

Jót nevettem a saját magad által készített "reprezentatív statisztikai felmérésen", ami nálad 99%-ig azt jelzi, hogy ez a dolog nem létezik, és nem létezhet szerinted :))

2023. okt. 10. 13:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!