Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi "értelme" van a biszexualitásnak?
FOLYTATOM
SORAIM:
Még annyit, hogy tegyük fel, igaz egy adott állítás, csakhogy... tegyük fel, XY hibásan vezeti le, hibásan bizonyítja.
Na de attól még nem eleve kizárt, hogy igaz az állítás!
Példa:
valaki, tegyük fel, azt állítja, 2+2=4, és elmagyarázza, hogy ez azért igaz, mert állatkísérleteket végzett, megkínzott egy csomó (szerencsétlen) állatot és rájött, hogy a tyúktojás alakjából le lehet vezetni, hogy 2+2=4-gyel.
Holott a bizonyítása erősen kétséges.
DE ATTÓL MÉG IGAZ, HOGY 2+2=4 !
Ezen gondokozz el!
Pusztán a személlyel magával, vagy a levezetési módszerével
NEM FELTÉTLEN LEHET MEGÁLLÍPATNI AZ ÁLLÍTÁSA ÉRVÉNYESSÉGÉT! Mármint hogy az igaz-e, vagy hamis, vagy féligazság-e.
Az előző hozzászólásomat is olvasd el ehhez, megkérlek, meg összefügg a kettő. (Na meg az az előttieket még egyszer...)
Szövegértésed nulla. Pont a fordítottját fogalmaztam meg. Olvasd vissza. Azaz nekem tök mindegy, ki a Kinsey. Tök mellékesen hivatkoztam a kutatásaira.
Az emberek érveire figyelj, amikor te is véleményt akarsz mondani megkérlek! Felőlem Kinsey véleményére is figyelhetsz, vagy figyelmen kívül hagyhatod.
De ha énrám reagálsz, legalább az én érvelésemet figyeld meg!
Mert akkor LESZEL csak sportszerű a kommunkiációban, kérdező. Mert így viszont, egylőre, unkorrekt, kötözködő, szókiforgató, sportszerűteln a kommunikációd. Jobbulást (javulást) kívánok.
"A biszexség nekem kicsit a Borderlinehoz hasonlatos."
Miért?
25
"Én borderlineos vagyok és biszex is, na erre varrjál gombot."
Miért?
26
"25 melyik a rosszabb? Mármint amikor fellángol a Borderline, akkor azzal egy időben elkezdődik a nemek iránti random, hirtelen változó vágy is?"
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!