Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi "értelme" van a biszexualit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi "értelme" van a biszexualitásnak?

Figyelt kérdés
Akárhogy is nézem, mentálisan sem egészséges állapot, mert mindkét nemre vágyunk. A heterók kizárolag az ellenkező nemre, a leszbik/melegek kizárólag a sajátjukra. Tudják melyik nemet akarják. Viszont nálunk biszexeknél meg olyan, mintha magunk sem tudnánk melyiket akarjuk. Persze mindenki azt mondja nem a nemi szerv számít, de azt hiszem nálunk biknél nagyon is, csak elnyomjuk. Ha nem az nemi szervekre vágynánk, akkor nem lennénk bik sem. A biszexség a legrosszabb orientáció az összes közül. És a partnereink is jogosan viselik nehezen, vagy sehogy sem, hogy punci utan/mellett farokra vágyunk, vagy fordítva. A biszexség nekem kicsit a Borderlinehoz hasonlatos. Ti hogy vagytok ezzel?
2023. szept. 24. 09:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%

FOLYTATOM

SORAIM:

Még annyit, hogy tegyük fel, igaz egy adott állítás, csakhogy... tegyük fel, XY hibásan vezeti le, hibásan bizonyítja.

Na de attól még nem eleve kizárt, hogy igaz az állítás!

Példa:

valaki, tegyük fel, azt állítja, 2+2=4, és elmagyarázza, hogy ez azért igaz, mert állatkísérleteket végzett, megkínzott egy csomó (szerencsétlen) állatot és rájött, hogy a tyúktojás alakjából le lehet vezetni, hogy 2+2=4-gyel.

Holott a bizonyítása erősen kétséges.

DE ATTÓL MÉG IGAZ, HOGY 2+2=4 !

Ezen gondokozz el!

Pusztán a személlyel magával, vagy a levezetési módszerével

NEM FELTÉTLEN LEHET MEGÁLLÍPATNI AZ ÁLLÍTÁSA ÉRVÉNYESSÉGÉT! Mármint hogy az igaz-e, vagy hamis, vagy féligazság-e.

Az előző hozzászólásomat is olvasd el ehhez, megkérlek, meg összefügg a kettő. (Na meg az az előttieket még egyszer...)

2023. szept. 25. 21:04
 22/29 A kérdező kommentje:
Tehát véded Kinsey-t. Én elitélem. Neked belefér az értékrendedbe az amiket tett, az enyémbe nem.
2023. szept. 25. 21:13
 23/29 anonim ***** válasza:
86%

Szövegértésed nulla. Pont a fordítottját fogalmaztam meg. Olvasd vissza. Azaz nekem tök mindegy, ki a Kinsey. Tök mellékesen hivatkoztam a kutatásaira.

Az emberek érveire figyelj, amikor te is véleményt akarsz mondani megkérlek! Felőlem Kinsey véleményére is figyelhetsz, vagy figyelmen kívül hagyhatod.

De ha énrám reagálsz, legalább az én érvelésemet figyeld meg!

Mert akkor LESZEL csak sportszerű a kommunkiációban, kérdező. Mert így viszont, egylőre, unkorrekt, kötözködő, szókiforgató, sportszerűteln a kommunikációd. Jobbulást (javulást) kívánok.

2023. szept. 25. 21:26
 24/29 A kérdező kommentje:
Olyannal nem érvelek, aki Kinsey-t hozza fel. Erről ennyit.
2023. szept. 25. 21:41
 25/29 anonim ***** válasza:
76%
Én borderlineos vagyok és biszex is, na erre varrjál gombot.
2023. szept. 25. 22:34
 26/29 A kérdező kommentje:
25 melyik a rosszabb? Mármint amikor fellángol a Borderline, akkor azzal egy időben elkezdődik a nemek iránti random, hirtelen változó vágy is?
2023. szept. 25. 22:58
 27/29 anonim ***** válasza:
77%

"A biszexség nekem kicsit a Borderlinehoz hasonlatos."

Miért?

2023. szept. 26. 10:52
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

25

"Én borderlineos vagyok és biszex is, na erre varrjál gombot."

Miért?

2023. szept. 26. 10:53
 29/29 anonim ***** válasza:
77%

26

"25 melyik a rosszabb? Mármint amikor fellángol a Borderline, akkor azzal egy időben elkezdődik a nemek iránti random, hirtelen változó vágy is?"

Miért?

2023. szept. 26. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!