Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi "értelme" van a biszexualitásnak?
Gondolj bele, ott vannak a szarvasok. Nagyok, erősek stb de csak növényeken tudnak életben maradni. Aztán ott vannak pl a leopárdok, ügyesen másznak fára meg minden, de husevők, hús nélkül nem tudnak sokáig élni
És akkor ott vannak pl a vaddisznók, azok meg mindenevőek mint az emberek. Sokkal több a lehetőség. Kb ennyi ez "értelme"/előnye. De én nem tudom mert hetero vagyok.
Borderline is mi más mint a széles személyiség, ami még nem tudja magát irányítani?
A biszexség is a legjobb, amit te legrosszabbnak látsz. Én is hasonlóan látom, mint te, csak pozitívan. Pontosan tudjuk, mire vágyunk.., mindenre. Aki csak ez vagy az, vagy amaz, az mindig kizár egy aspektust az életéből, egy megélési buborékot. Mi biszexek nem tesszük ezt a szexualitásban. Minden jó, és mi a szexualitásban minden jót befogadunk.
Bár mindenki biszex lenne. Minden szempontból a legjobb.
Én meg el sem tudom dönteni hogy az vagyok e
Na az meg rosszabb nem?
Ha monogám párkapcsolatban akarsz élni, akkor úgyis le kell mondania mindkettőtöknek mindenki másról. Ha heteró vagy, és van barátnőd, attól még tetszhetnek más nők, de csak a párod az, akivel lehetsz. Na ez biszexként is ugyanígy működik, csak kicsit több emberről kell lemondanod. Vagy beszéld rá a párodat a nyitott kapcsolatra, és akkor szabad a pálya.
Monogám, poli, és nyitott kapcsolatban is lehet boldogan élni biszexként, csak jó kommunikáció és megfelelő partner(ek) kellenek hozzá.
#6 Én se nagyon tudom elképzelni, hogy lehet bárki más. Mármint nem elvitatni akarom a heterók vagy a melegek orientációjának a létjogosultságát, csak néha csodálkozással tölt el, hogy lehet nem biszexnek lenni.
6
"Borderline is mi más mint a széles személyiség, ami még nem tudja magát irányítani?"
Ez mi ez, ez a mondat? Mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!