Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mért van hogy heteró vagyok de kinyalnék valakit?
20/L
Eddig még csak fiú barátaim voltak de úgy kinyalnék egy szép lányt.
Azért, mert veled valami még nem történt meg, nem azt jelenti, hogy az a jelenség nem létezik.
Lehet, hogy nem gázolt el még téged autó, ettől függetlenül minden nap nagyon sokan vesztik el az életüket autós gázolás miatt. Még Magyarországon is, akkor mennyien a világon?🤔
Te írtad a 30-as kommentet is?
Csak halkan jegyzem meg, de annak sincs semmi köze a kérdező kérdéséhez, mint ahogy ennek a kommentednek sincs.
Ha egy kérdést akarsz feltenni, akkor azt nem egy másik kérdésnél kell megtenned, hanem az "Új kérdés" menüben.
A már feltett kérdéseket megválaszolni kell, és nem újabb kérdésekkel megfejelni.
Csak mondom...😉
Te pedig még mindig nem érted a gyk működését, hiába írtam le.
Szerintem itt be is fejezhetnéd az offenzív és offtopic hozzászólásaidat, ha nem akarod, hogy a kommentjeid után lévő felkiáltójelre bökjek...😉
Én ugyan pánszexuális vagyok, de pl házasodni nem házasodnék csak férfival, gyereket is csak férfival vállalnék.
Attol függetlenül vonzódom a nőkhöz is, úgyhogy nyugi, attól, hogy így érzel meg nem muszáj nővel párkapcsolatban lenned. Csak ami jól esik
Nem vagy vele egyedül kérdező. Oké, én biszex vagyok, de mikor egyetemista voltam és buliztam és piásan kicsit őszintébbek lettek a barátnőim, én magam lepődtem meg, hogy 3-ból 1-et érdekelt a dolog valamilyen szinten.
Ne értse félre senki, egyáltalán nem dicsekvésből, de 5 év alatt 3 ilyen kíváncsi csaj nyalt ki. Csak úgy, mégis milyen.
Mert nem vagy heteró.
Egy kis būzi vagy.
Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!