Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én "csak" heteró vagyok, azért nem kellettem neki? (?)
Sajnos a legtöbb biszex férfi ilyen.
Még ilyenebb is van,teljesen meg voltam döbbenve,amikor egy ilyenről részleteket tudtam meg :(
Kérdező, eszedbe ne jusson megkérdőjelezni a saját szexualitásodat, magadat vádolni, tépelődni, "hátha úgy te is érdekesebb lennél".
Örülj, hogy eltakarodott az életedből ez a mocskos alak, aki a hátad mögött ilyen aljasul megalázott, megcsalt.
De nincs semmi probléma. Mindössze keress egy normális pasit, akit nem érdekel másik pasi pélója és akinek nem az a lételeme, hogy minden nőt röptében. Aki emberileg értékel, akinek fontos vagy, akivel szépen összesimul a személyiségetek.
Azt tudom, hogy ez nem könnyű, nem is kérdés. De ne magadban keresd a hibát és ne akarj megváltozni. Olyat keress, akinek úgy kellesz, ahogy vagy.
Kamuzott a kiskoma.
Vélhetően ugródeszkànak tartott csak.
Ne légy emiatt letört, de vond le a konzekvenciàkat: aki nem foglal melletted àllàst egyértelműen, az nincsen veled.
Pàrtàllàstól, szekszualitàstól függetlenül.
Ha biszex lennél és monogám, mint én pl, akkor sem kellettél volna neki. Mert ő swinger, meg párcsere mániás. Itt nem a te heteróságod a baj, és nem az ő bisége.
Monogám bit is elhagyott volna ha swingeres heteró lenne, akkor is. Érted? Az a baj, hogy nem dugsz fűvel fával.
Dehogy az volt a baja.
Az volt a baja, hogy nincs farkad, meg 8 különböző puncid.
Miért kezd valaki olyannal akinek semmiképp nem tudja megadni amire vágyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!