Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az mért van hogy heteró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mért van hogy heteró vagyok de kinyalnék valakit?

Figyelt kérdés

20/L

Eddig még csak fiú barátaim voltak de úgy kinyalnék egy szép lányt.

2023. aug. 23. 00:02
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Jobb is tisztázni a fogalmakat, mert egyes kiscsajok azt hiszik, a biszexualitás onnan indul, ha járna is lánnyal. Holott az már a fantáziálgatásnál indul. Persze a biszexualitásnak is van mértéke, de ha puncinyalásra vágyik nőként, az már biszex minimum enyhén.
2023. aug. 23. 10:56
 22/42 anonim ***** válasza:
76%

Pontosan! Ha már valakinél megfogalmazódik a vágyakozás a saját nemével kapcsolatban (a gondolatiságában), az már nem tekinthető heteroszexuális embernek.

Heteroszexuális emberek is eljutnak a gondolatig, hogy milyen lehet a saját nemükkel, viszont csak a saját maguknak feltett kérdés szintjén, és soha nem jutnak el a gondolatiságban a vágy szintjére.

Az emberi psziché a mozgatórugó...

2023. aug. 23. 11:40
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából úgy írható ez le, mint egy szakasz. A két végpont a hetero- és a homoszexualitás, vagyis csak és kizárólag a másik nemmel, vagy csak és kizárólag a saját nemével csinálná. A kettő között az az egész hosszú szakasz mind maga a biszexualitás, csak az dönti el, hogy hol vagy rajta, hogy a saját vagy a másik nem felé vonzódsz-e jobban, és mennyire jobban.
2023. aug. 23. 14:35
 24/42 anonim ***** válasza:
76%

Igen. És ezt először egy Kinley nevű tudós úriember fogalmazta meg, akinek a neve alapján létezik ez a bizonyos skála (Kinley-skála), amit te is említesz.

Bár sok tudós évtizedek óta támadja, és egyöntetűen még nem ismerték el, a Kinley-skála az évtizedek haladtával egyre több más tudományos forrásból kapott (és kap) megerősítést.

2023. aug. 23. 15:41
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Engem kinyalhatnál. :3
2023. aug. 23. 15:51
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk Kinseyben. A Kinley egy italmárka.
2023. aug. 23. 17:26
 27/42 anonim ***** válasza:
93%

Igazad van, az autocorrect lecserélte és nem vettem észre. Helyesen Kinsey-skála.

Bár aki ismeri ezt a fogalmat, nyilvánvaló, hogy a névadó nevét is ismeri.

2023. aug. 23. 17:45
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Feleségem is igy van vele. Te szopni szeretsz?
2023. aug. 24. 23:45
 29/42 A kérdező kommentje:
28-as Igen
2023. aug. 25. 00:14
 30/42 anonim ***** válasza:
0%

fesztiválon mennyire divat ez, hogy elmész egy helyes csávóval a bokorba?

azt mondják vannak csajok akik ennyire beindulnak. én még nem futottam össze velük.

2023. aug. 25. 03:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!