Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megbékélni a gondolattal hogy soha nem lehet az enyém Orbán Viktor? Nagyon tetszik de semmi esélyem nala. A kapcsolatom már ráment erre. De egyszerüen nagyon bejön, pedig hetero férfi vagyok, mindig csajok izgatnak fel
Fura egy izlésed van!
Nekem, ha eszembe jut a felcsúti takonygerinc, hányingerem van.
Aki igazán, de igazán viszi valamire anyagilag, annak nemhogy esélytelen, de egyenesen kötelező leszopni őt. Közben a Vöröspajzsosok feneke mindig tiszta, vajon miért is...? Lehet, hogy Viktorunk uni (passzív és aktív)? Ki tudja...
Megmondom őszintén, én meg se dugnám. Ilyen célra találni alkalmatosságokat középkori cellákban, ilyen jó kis hosszú dárdákra gondolok. Azt nem tudom, élvezné-e, de egy próbát megér. Akárcsak a finom gombapöri, nem szakértő kezéből.
Elnézést a morbid humoromért, Viktor! Tudod, a viccelődés kölcsönös! Te jól megviccelted az embereket a fekete humoroddal, akkor mi is viccelődhetünk. Hasonló stílusban. A különbség közöttünk, hogy nekem tiszta a kezem. Lehet, hogy valamit jobban csinálok?
Éljen Rák! Éljen Rák! Vagyis... a név memóriám nem a legjobb... Nem ez a vezetékneve??
3:11 vagyok, természetesen csak vicceltem. :) Én meg pláne nem vagyok se szadista, se mazochista. Trapsita se. :P
De ha már 3:11... Felső körökben ez az egyik kedvencük. Meg a 911. A vak is látja, csak hát hülyének nézik a néptömeget. Sajnos egyelőre még van is lehetőségük erre. Egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!