Hogyan szakítsam meg a kapcsolatot valakivel, aki nagyon tetszik?
Tavaly nyáron találkoztam valakivel, aki elsőre megfogott. Én is őt. Flörtölt velem, utalásokat tett. Majd kiderült, hogy van barátnője. Itt kellett volna lezárni a sztorit, de ennek ellenére beszélni kezdtünk. Szokásos duma, szar a kapcsolata, kereste a kiutat, stb stb. Elmondása szerint szerelmes lett belém. Lett volna alkalma közeledni, igazán sose tette meg, bár volt 2 talink, de nem történt semmi olyan, mert nem éreztem volna korrektnek. Az eszem végig azt mondta, szálljak ki, de sajnos nem tudok/tudtam. Aztán megszakadt a kapcsolat hónapokra, majd a munka miatt megint előkerült. Én már akkor nem nagyon foglalkoztam vele, talán el is felejtettem, bár titkon reméltem, hogy még látom. Azóta megint benne vagyok/vagyunk ebben az örvényben. Néha belebegtet, aztán órákra eltűnik. Vagy hétvégére. Nyilván olyankor lefoglalja magát, vagy őt a barátnője. Azt nem értem, ha még a főnöke is tudja, hogy milyen ócska kapcsolatban él, amit személy szerint a főnöke mesélt el nekem, mi a francért nem lép.
De mindegy is, ha ilyen jellem, inkább nem is akarok tőle semmi. Kérdés, hogyan lábaljak ki ebből, mert 10+ éve nem voltam ilyen szerelmes.. Köszönöm
Megszakítasz vele minden kapcsolatot. Mintha nem létezne.
Ez segít, de tartanod kell magad hozzá, mert ha nem akkor mindig lopni fogja az életedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!