Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mért van hogy heteró vagyok de kinyalnék valakit?
20/L
Eddig még csak fiú barátaim voltak de úgy kinyalnék egy szép lányt.
Kedves kérdező!
Ki mondta neked, hogy te heteroszexuális vagy?
Esetleg egyelőre csak ezt sikerült kiszopnod az ujjadból?🤔
Ezt heteroromantikus biszexualtásnak gondolom.
Szóló lányként másik szóló lányt úgy gondolom, hogy könnyen találsz.
Jó kalandozást!
8 asnak igaza van! én nem értem egyszerűen az embereket :D mindenki elfelejti az alap biológia órákat??? VONZALOM és feromonok... tehát vonzalmat érzel a punciról = leszbi vagy látens leszbi :D ennyi.. nem kell agyalni.. nem kell tagadni magadnak. ilyen nincs hogy pl én hetero vagyok.. de am úgy leszopnék egy pasit kocka hassal :D nincs ilyen.
agyaljatok ezen.
24/f
de állandóan erről hallok embereket vitázni.. igenis egyszerű az ember biológia alapfokon.. hormonálisan kiszámítható kb minden.. hogy terhes e az ember.. hogy dühös e.. stb.. erős enzimeket termelünk és igen a Vonzalom is erős enzimeket szabadít fel. random hetero ember nem érez vonzalmat a saját neme iránt. ez ennyi..
Csak terjesztik ezt a baromságot hogy hetero is szerethet másik férfit.. emellett teljes értékű házassága lehet nővel. ez baromság :D valaki vagy vonzódik vagy nem.. ha vonzódik mindkét nem iránt Biszex és ennyi. Csak valahogy nem akarják ezt elfogadni és kifogás definníciók mögé bújnak.
A két kérdésemből csak az utóbbira válaszoltál, pedig az csak egy poénosra fogalmazott költői kérdés volt, hogy ne sértődj meg.
A lényegi kérdés az első volt, amire nem, vagy szándékosan nem válaszoltál.
Jobb lesz, ha tudományosan helyreteszünk néhány dolgot, csak hogy ne vezesd magad és másokat sem tévútra a különböző szexuális orientációkkal kapcsolatban.
1. Heteroszexualitás:
A heteroszexualitás szexuális vagy romantikus vonzalom az ellenkező nemű személyek között, azaz a férfi és nő kapcsolata.
2. Biszexualitás:
A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mindkét nem iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat.
3. Homoszexualitás:
A homoszexualitás a szexuális irányultság egyik fajtája, amikor egy személy érzelmi és szexuális vonzódása kizárólag vagy főként azonos nemű emberek felé irányul. Személyek szexuális irányultságát, szexuális tevékenységét és/vagy identitását egyaránt jelentheti. Homoszexualitásnak nevezik az azonos neműek közötti szexuális tevékenységet abban az esetben is, amikor az a szexuális irányultságtól függetlenül jön létre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!