Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,fiúk mi volt életetek legfurcsább sexuális élménye?
Figyelt kérdés
Furcsa tehát nem rossz vagy jó hanem valami miatt furcsa,szokatlan.2023. aug. 19. 09:48
21/29 A kérdező kommentje:
Gyerekek is vannak ott? A legtöbb korházban a gyerekosztály külön van és nem koricálnak mindenfelé a gyerekek pláne nem éjszaka!
Mások. ugyanmár senkit nem érdekelnek ezek a dolgok. A multkor a HÈV-en szopatott valaki egy részeg ribit,senki lese xarta.
2023. szept. 1. 08:54
22/29 anonim válasza:
Amikor a masszázs után happy finisht kértem, kölcsönösen. A hölgy hatalmas, széles fenekével felettem terpesztett, majd óvatosan arcomra ereszkedett. Nagyon finom volt a puncija, első puncinyalásom volt.
41F
23/29 sandrisbp válasza:
Hát, nyilvánosan biztos nem mondanám el, annyira fura volt.... :). pedig nem vagyok szégyenlős.
24/29 anonim válasza:
Nekem a torokraélvezés...
Nem dicskedett a hölgy hogy megy neki ez is gond nélkül.
25/29 anonim válasza:
23-as, ez itt nyilvános??? 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
26/29 anonim válasza:
20-as már ne is haragudj hogy a viharba mászkálnának gyerekek éjjel a felnőtt osztályon? A gyerek osztály külön van.
27/29 sandrisbp válasza:
25-ös, nyilvános, ha valakit érdekel és veszi a fáradsűgot és rámír érte, akkor megírom neki őszintén - de nem teszem ki, mert nem akarok homo- és bifób hölgyek és urak felháborodásával szembesülni, mint már annyiszor.
28/29 anonim válasza:
27-es, hát akkor tartsd meg magadna🤭🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!