Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi volt eddig a legviccesebb/l...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt eddig a legviccesebb/legfurcsább/legijesztőbb vagy legzavarba ejtőbb szexel kapcsolatos emléketek?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok. :)

2018. jan. 20. 21:24
 1/4 Ramone ***** válasza:
52%
Volt egy srác aki gyakorin faggatta a jonèpet arról hogy Mi volt eddig a legviccesebb/legfurcsább/legijesztőbb vagy legzavarba ejtőbb szexel kapcsolatos emléketek?
2018. jan. 20. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
Legviccesebb és egyben a legfurcsább egy pisiléssel kapcsolatos szexuális dolog volt,de semmiképp nem ijesztő,sem zavarba ejtő. 19F (akkor)
2018. jan. 22. 19:50
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Jesztőbb:Amikor kikötöztek és 3an megdugtak volna. De szerencsére rájöttek,hogy nem csak hiszti van hanem valóban nagyon megvagyok ilyedve...sajna az gondolatban sokkal jobbnak tünt.

Vicces:amikor annyira hevesen mozogtam a barátomon,hogy bevertem a fejem a felsőágy aljába.(emeletes ágy volt) fájt ugyan de mégis nagyon nevettem,és a barátom is.

2018. jan. 23. 00:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szóltam a barátomnak,hogy pisilnem kell,többedik orgazmus után,ő azt hitte spriccelős orgazmus lesz és hevesen tovább nyalt.Hát sárga ment és az arcába.Én azt hittem többet nem nyúl hozzám,de csak nevetett.Kivitt a fürdőbe és a zuhany alatt is jól .... éreztük egymást.
2018. jan. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!