Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed eddigi legfurcsább szexélménye, hely a partner vagy bármi ami nem mondható szokványosnak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 10:24
2/18 anonim válasza:
Nappal, a Nagyhegyesi buszon, hátsó ülésen.
3/18 anonim válasza:
Mazochista csaj azt akarta hogy megverjem és megerőszakoljam
4/18 anonim válasza:
Fiatal mazo lány verese kínzása eroszakolasa
5/18 anonim válasza:
A csaj összepisilte magát orgazmus közben... isteni érzés volt.
6/18 anonim válasza:
Volt tanítványom, lány (10 évvel előtte érettségizett) meztelen feneke a kezemben, az ő keze a farkamon és a konyhájába elélveztem a konyhaasztalra. Nem készültem erre csak így alakult.
7/18 anonim válasza:
15 évvel idősebb tanuló vezető oktatómmal, sikeres vizsga után, betépve a kocsija hátsó ülésén.
8/18 anonim válasza:
Igazából az ilyen nyilvános helyen szexet nem tartom annyira furának, viszont már videóchat maszti volt a buszon egy csajjal a hátsó ülésen, asshem 3 ember ült akkor ott.
9/18 anonim válasza:
40 évvel idősebb matek koreptanárom fősuli mellett, egyszercsak felajánlotta, ha megoldom az egyenletet leszop, ha elhibázom ki kell nyaljam.
Szopás közben megkértem, vegye ki a fogsorát és csócsálja meg jó erősen, óriásit élveztem a szájába.
10/18 anonim válasza:
Egy feltehetően pszichopata lányt dugtam a koliban. Teleélveztem a száját, ő meg kiköpte a cuccot egy üvegbe, és megtartotta. Később mentem hozzá ismét dugni, és az üvegcsére mutatva mondta, hogy "Nézd! A gyerekeink.".
És ekkor még nem is tudtam, hogy pasija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!