Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed eddigi legfurcsább szexélménye, hely a partner vagy bármi ami nem mondható szokványosnak?
Kb 17éves voltam, legjobb haverom felpofozta a barátnőjét részegen egy házibuliban, én pedig kapásból behúztam és eltörtem a srác orrát, aztán a csaj elviharzott, de én utána szaladtam, beszálltunk a liftbe, ő sírt, lefele menet megnyomta az állj gombot, és egy hajcsattal kiakasztotta azt, letérdelt elém, kigombolta a gatyámat, elővette a farkamat és bekapta… én meg olyan lámpalázas voltam, hogy 5perc szopi után sem állt fel…
Elpakolta a szerszámat, felállt, kiszedte a hajcsatot a gomb mellől, aztán mikor leért a földszintre a lift, végigsimított az arcomon és azt mondta semmi baj, ne izgulj köztünk marad… abban a pillanatban megtöltöttem a gatyámat, és egy marhanagy spermafolttal a gatyámon kellett hazamenjek metróval…
20 évesen egy 19 éves csajszinál voltam hosszúhétvégén.
Napközbe egymásnak estünk, szépen cumizott, beleélveztem a szájába. Felült, amikor belépett a kedves mama és adott egy csomag zsepit, majd hozzá tette, vigyázz a melleden is csöpög.
Soha többet nem találkoztunk. Az életbe nem éreztem ilyen szarúl magam.
A csaj mentegetőzött, hogy nincs ebbe semmi… de eljöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!