Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan legyek úrrá magamon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek úrrá magamon, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Mind a ketten házasok vagyunk, 2-2 gyermek. Hetente egy délután megyünk úszni és szaunázni, így töltődni. Mindig is a nőkre izgultam fel, amég ezzel a férfival nem találkoztam, akinek a gyermekei az enyémekkel járnak óvodába. Új érzés, hogy férfiként ennyire izgat egy másik férfi. Alig várom, hogy a szaunában hozzáérjek véletlenül, hogy a zuhanyzóban lássam meztelenül, és mindig drukkolok, hogy a felöntések során érezzem a bőrét. Annak ellenére, hogy a mellkasa és a lába szőrös. Nehezen tudom visszafogni magam. Sokmindent megadnék, hogy a mellkasához érjek, hogy átöleljem. Nem értem az érzést és a vonzalmat. Fantasztikus a teste és a mosolya. Nem kockáztatnám meg a családom feldúlását - mindemellett más a férfiasságáról is sokat fantáziálok. (Szégyenérzettel a végén.)

Volt hasonló élményetek? Mit javasoltok? Hogyan kezelnétek a helyzetet?

2023. aug. 11. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz a sztori, ez egy elég nehéz helyzet. Nyilván a családod, házasságod boldogságát nem éri meg ezért kockáztatni. Vagy próbálsz nem szexuális módon nézni rá és elnyomni ezt, vagy felhozni egy hármas együttlét lehetőségét talán?? Nem tudom ez utóbbi mennyire reális opció, csak eszembe jutott. De gondolom ő sem szingli, ha gyerekei vannak.
2023. aug. 11. 21:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem egyedülálló. Szűk éve ismerem, pár hónapja került a két család közelebb egymáshoz. Nem érzelmek, hanem erős vonzalom van bennem - attól erősenm tartok, hogy ha csak kiderül, azt a családi élet bánja.
2023. aug. 11. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sokmindent nem tudsz tenni. Ő egyébként mutatta valami jelét közeledésnek feléd?
2023. aug. 11. 21:56
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Túl sok az lmbtq!
2023. aug. 11. 22:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem. Hasonló az érdeklődés és van kölcsönös szimpátia.
2023. aug. 11. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Ismerős a helyzet, nekem is volt ilyen barátom, nem akartam közeledni felé mert nem jöttem volna jól ki belőle. A mai napig vonzódom hozzá, de már megtanultam kezelni.
2023. aug. 11. 22:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Erről az útról már nem tudsz lelépni.Vagy kínlódni fogsz,vagy pedig összejössz vele.

De a heteroságodat elfelejtheted.

Viszont ott a család és a két gyerek, akiket nem tudsz semmissé tenni.Az is igaz,hogy nagyon sok férj,apuka van,akik így éreznek.Titkos viszonyokban vannak...

Kölcsönös lehet az érzés,ahogy írod,láthatod más is van ezzel így.

Egy haverom is volt így,egy másik apával.De ő legyűrte az érzést,nehezen ment,sokat kínlódott. De a feleségével való kapcsolata attól a perctől,hogy férfi után sóvárgott, megtört és sosem lett a régi.

2023. aug. 12. 05:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nehéz lehet, hogy nem történik semmi ha vonzódás meg van tőled. De lehet ki kellene próbálni valahogy közeledni felé, lehet ő is akarja.

De nem jó ha az érzést elnyomod.

Ilyen titkos kapcsolat volt nekem is de vége lett sajnos.

2023. aug. 12. 20:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Egyelőre beérem azzal, hogy van idő amit Vele tudok tölteni - ebben a formában, ami most van. A szégyenérzetem erős és a család életét sem fordítanám fel, ha a legrosszabb forgatókönyv indulna be a gondolataim feltárása kapcsán.
2023. aug. 12. 23:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
En inkabb masik iranybol kozelitenem meg. Lehet inkabb a felesegeddel valo kapcsolatot, azon is belul a szexet kene atgondolni. Lehet inkabb az laposodott el vagy lett monoton es ezert kacsintgatsz ilyen uj dolog fele. Tul kanos vagy. Probald felvetni a temat otthon, egy jatekszer, uj kellek, valami. Lehet ez is eleg
2023. aug. 13. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!