Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi a pasim mit tanácsoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi a pasim mit tanácsoltok hogyan tovább? Fiúk válaszát várom!

Figyelt kérdés
Mit tanácsoltok hol keressen fiút akivel kipróbálná? Ugyanis vannak bi vágyai. Azt mondtam elfogadom de hármast nem akarok sráccal. Bármi tanács tipp hogyan kezeljem a szitut?
2022. dec. 18. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerencsés, hogy megértő vagy. Vigyázzon nemibetegségekkel.
2022. dec. 18. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

1. menyire tudsz ezzel a tudattal élni?

2. mennyire komoly a kapcsolatotok?

3. hármas miért nem vonzana ha neki megengednéd?

4. honnan tudja, hogy bi, csak sejti?

5. hogy érint téged ez az tudat, hogy érzed magad nőként?

2022. dec. 18. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem ragaszkodik egy másik fiúhoz, a felcsatolhatós megoldás lehet. Azzal tudod dugni és szopatni is. Ha szeretné az ondót is a szájába, pl. gyertya pózból bele tudod élveztetni a saját szájába is.
2022. dec. 18. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Probaljatok cuckoldba, te vagy elotte masik pasival, akit elotte szopsz le, elveztetsz a szadba, majd a farokizu, majd osszespermazott szaddal megcsokolod, nunidba elvezteted a harmadik pasit, majd a parod arcara ulve kinyalatod magadbol a masik pasi nedveit. Kezdetnek izgi lenne. :)
2022. dec. 18. 11:44
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
vagy egy 3. megdug téged és a pasid is
2022. dec. 18. 11:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is bi vagyok. soha nem hagynám el a felesegem fiúért De nem tudom megállni a dolgot és titokban szoktam mással lenni. Barmi is van köztetek arra biztos keszülj hogy mindig fog mással szexelni mert valószínüleg nem fogja tudni megállni.
2022. dec. 18. 13:06
 7/9 anonim ***** válasza:
92%

Az én pasim is bi, fiúkkal passzív.:)

Eleinte nehezen mondta el nekem, de 100%-ig megértő és elfogadó vagyok vele, sőt valamennyire izgat is hogy néha megdugja a haverja.:)

Volt már, hogy kértem, hogy előttem dugjanak, nagyon jó volt látni ahogy dugják a pasim, a feje közben stb.:))

2022. dec. 18. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy normális kérdező! A biszex párod mire lenne képes érted/miattad? Nem szexuális érzelemben, hanem pl emberileg/érzelmileg. Ugyanis arra sem képes, hogy melletted ne fogja vissza magát. Szerintem ez a kapcsolat egyenlőtlen.
2022. dec. 18. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én például szívesen megdugnám a pasid, ha fiatalok vagytok :D
2022. dec. 19. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!