Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tanácsoltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SzegedenJános kérdése:

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Van barátnőm, akivel jó ideje együtt vagyunk. Szeretem őt, de az elmúlt egy évben el kezdett izgatni a biszexualitás. Elzárkózik az édeshármas bármilyen formájától, szerinte megcsalál lenne ha férfival megélném a biszexualitást illetve azt mondta ha kiderül hogy én szeretnék férfiakkal ismerkedni, akkor elhagy. Engem izvat hogy milyen lehet passzív félként pasival lenni, de még sose voltam. Nem tudom milyen lenne. Mert ha mégsem jönne be a dolog akkor nem akarnám hogy szakítsunk. Szerintetek próbáljam ki egyszer titokban és ha nem jön be akkor maradjak a barátnőmmel, ha bejön akkor meg mondjam el neki? Vagy felejtsem el a dolgot?

2020. jan. 26. 08:08
 1/8 anonim ***** válasza:
14%
Felejtsd el a dolgot! Ne legyél bzi.
2020. jan. 26. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
egész életedben bánni fogod hogy nem próbáltad ki
2020. jan. 26. 08:22
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Legyél már szegény lánnyal szemben annyira korrekt, hogy nem csinálsz semmi olyat a háta mögött, amiről nem tud. Mert igen, hiába férfival fekszel le, megértem, hogy megcsalásnak veszi, engem is zavarna, ha a barátnőm egy másik lánnyal szexelne. Szóval vagy maradj vele, vagy szakíts és próbáld ki sráccal, de a háta mögött akármit is csinálni türhőség. 20F, hetero
2020. jan. 26. 08:23
 4/8 anonim ***** válasza:
7%
Próbáld ki. Ha a csajod lánnyal feküdne le, akkor te mit szólnál? Szerintem az azonis neművel, nem megcsalás.
2020. jan. 26. 08:53
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Csak az a baj utolsó hogy nem az a lényeg hogy szerinted megcsalás vagy sem, csak az számít hogy a kérdező barátnője szerint ez is k***ára megcsalás.
2020. jan. 26. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Ez egy hosszú életű kapcsolat lesz...

Akármelyik döntést hozod meg, én nem adok a kapcsolatotoknak 2 évet se hogy véget érjen.

Legyél korrekt. Mondd el neki. A vágyaid nem fognak eltűnni, sőt. Ha pedig hazugságban akarod vakítani a csajodat neadjisten évekig, akkor hajrá. Ebből nem tudsz jól kijönni, csak kevésbé szarul.

2020. jan. 26. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Semmiképpen se csald meg! Légy vele tisztességes!
2020. jan. 26. 13:18
 8/8 anonim ***** válasza:
19%

na én vagyok a kisördög.

Egyszer probáldki az csak szerinte megcsalás,szerintem kíváncsiság.

(engem nem izgatott túlságosan amikor megcsalt a csajom)

a tiédet sem fogja izgatni ha nem mondod el.

Ha nem jön be akkor no para,kiprobáltad nem jó ennyi volt senkinek semmi köze hozzá.

Ha bejön na az a gáz,akkor viszont dönteni kell csaj, vagy fiú sex. mivel időről időre kívánni fogod elkezded folyamatosan csalni a lányt...na azelőtt kellene szakítani

2020. jan. 29. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!