Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok/fiúk. Első orálszexhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk. Első orálszexhez mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok és fiúnak fogom csinálni.

Pár dolgot leírtok ti hogy kezditetk, mennyi ideig, meg hogy csináljátok?

2022. júl. 24. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Engedd a szádba. mikor nagyon fészkelődik akkor csináld kicsit intenzívebben . játssz a herékkel
2022. júl. 24. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
fujj
2022. júl. 24. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Úgy csináld, ahogy magadnak szereted ha csinálják.

Ne feledd, itt te is tudod hogy lehet igazán élvezni.

Én mindig is így állok hozzá

2022. júl. 24. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogtam a kezemben a merev farkat, vertem egy kicsit, aztán bevettem a számba. Tényleg kb. olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.

Meglepően könnyen bement a számba és könnyű volt úgy általában szopni. Persze ebben az is benne volt, hogy maga a farok nem volt túl nagy.

Ja igen, az 1-esnek igaza van, nyalogasd a heréket is.

2022. júl. 24. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezt nőknek sem tanítják. Nincs olyan hogy hogy kell... rá fogsz érezni.
2022. júl. 24. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
47%
Ahh, igen, ahogy az 1-es írja.
2022. júl. 25. 02:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolai tananyag. Ha ott túl vagy életed első szopásán, onnantól az egész élet egy nagy szopás.

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, leírom, hogy én hogy csinálom.

Ha már ott van előttem, nem kapom be azonnal. Kicsit kézzel játszom vele. Nagyon jó érzés a másét kézbe venni, játszani vele. Játék közben finoman elkezdem csókolni, nyalogatni, a zacsiról se elfeledkezve. Amikor már a számba veszem, igyekszem tövig bekapni. Bevallom, nem mindig sikerül. Bő nyállal jár a fejem a szerszámon, de közben, meg, megállok. Ilyenkor csak a makk van a számban, kézzel igyekszem késleltetni az elélvezés pillanatát. Nekem lényeges, hogy a makk a számban legyen, mert szeretem, ha az egész cucc a számba megy, akkor is, ha nem sikerül késleltetni. Amikor érzem, hogy most, akkor igyekszem az egészet bekapni, és élvezni a pillanatot, hogy tele lesz a szám a friss apatejjel, amit aztán lenyelek.

2022. júl. 31. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!