Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk. Első orálszexhez mit tanácsoltok?
Fiú vagyok és fiúnak fogom csinálni.
Pár dolgot leírtok ti hogy kezditetk, mennyi ideig, meg hogy csináljátok?
Úgy csináld, ahogy magadnak szereted ha csinálják.
Ne feledd, itt te is tudod hogy lehet igazán élvezni.
Én mindig is így állok hozzá
Fogtam a kezemben a merev farkat, vertem egy kicsit, aztán bevettem a számba. Tényleg kb. olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik.
Meglepően könnyen bement a számba és könnyű volt úgy általában szopni. Persze ebben az is benne volt, hogy maga a farok nem volt túl nagy.
Ja igen, az 1-esnek igaza van, nyalogasd a heréket is.
Általános iskolai tananyag. Ha ott túl vagy életed első szopásán, onnantól az egész élet egy nagy szopás.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, leírom, hogy én hogy csinálom.
Ha már ott van előttem, nem kapom be azonnal. Kicsit kézzel játszom vele. Nagyon jó érzés a másét kézbe venni, játszani vele. Játék közben finoman elkezdem csókolni, nyalogatni, a zacsiról se elfeledkezve. Amikor már a számba veszem, igyekszem tövig bekapni. Bevallom, nem mindig sikerül. Bő nyállal jár a fejem a szerszámon, de közben, meg, megállok. Ilyenkor csak a makk van a számban, kézzel igyekszem késleltetni az elélvezés pillanatát. Nekem lényeges, hogy a makk a számban legyen, mert szeretem, ha az egész cucc a számba megy, akkor is, ha nem sikerül késleltetni. Amikor érzem, hogy most, akkor igyekszem az egészet bekapni, és élvezni a pillanatot, hogy tele lesz a szám a friss apatejjel, amit aztán lenyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!