Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tanácsoltok? Hogyan lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? Hogyan lehet kevésbbé fájdalmas a szex?

Figyelt kérdés
A barátommal régóta próbálunk rendes szexuális életet kialakítani. Nekem átlagnál nagyobb péniszem van, amivel nem annyira könnyű. Mivel voltam már lányokkal is, így tudom, hogy ott se könnyű, mivel a hüvely befogadóképessége, mélysége korlátozott. Ott is voltak problémáim. De itt miért? Elvileg itt mélyebben be tudnék hatolni. Az szokott menni, hogy csak félig dugom be és úgy el lehet hülyéskedni, bár a vastagsággal is szoktak gondok lenni, de az ő számára is az lenne az élvezet, ha tövig feldugnám neki. Mit kéne tenni ez esetben?

2020. jún. 4. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A hossz sem mindegy egy végbél esetében sem. A végbél szakasza is 16 cm körül van, mint a hüvelyé. Egyébként pedig azért mert egy záróizom gátolja a behatolást. El kell lazítania és neked pedig tágítani, hogy kevésbé fájjon neki. Nyalás, ujjazás, esetleg kisebb dildó ha van jó lehet. És finoman, lassan hatolj be, hogy megszokja a farkad, hogy benne vagy. Utána már lehet vadabbul is dugni.
2020. jún. 4. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg síkosítót használ,vízbázisút.Ken be ujjal belülről is amennyire

csak tudod mélyen.Fog menni.Tapasztalat.

2020. jún. 7. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!