Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tanácsoltok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Az 22 éves lány vagyok és az lenne ahelyzet hogy összebarátkoztam egy párral és ők szoktak "partizni" és igazából velem is szeretnék valahol egyébként vonz ez az egész egyik felem ezt a másik pedig azt sugallja, a lány fel tett egy olyan kérdés hogy tetszik e nekem és igazából lehet hogy tetszik, nem tudom mi tévő legyek , egyébként mind hárman 22 évesek vagyunk . Soha nem is gondolkoztam ilyenen én egyébként is nagyon szégyenlős vagyok minden téren , talán ez lenne ami meg változtat ?

A válaszokat előre is köszönöm.

2023. márc. 23. 10:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem beszélgessetek róla.

Ha valamennyire közös az elképzelés vagy amire vágytok, próbáljátok ki.

Csak előtte mindent beszéljetek meg.

Abban nincs semmi rossz ha kipróbálod és esetleg nem jön be.

De ha meg sem próbálod, honnan fogod tudni hogy nem csak vonz hanem tényleg akarod, szereted, élvezed.

Lehet élveznéd.De ezt csak akkor tudod meg ha kipróbálod.

Egy próbát megér

2023. márc. 23. 10:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy belemnjél-e, vagy sem, az csak azokon múlik, hogy jól érzed-e magadat a társaságukban, és kellemes-e a közelükben lenned, szereted-e ha hozzád érnek?

A másik dolog, hogy gondoljál bele, hogy ismersz-e többesezős embereket. S ha igen a válasz, akkor ők milyenek a hétköznapokban, milyen életet élnek, és mefferefelé haladnak, azaz milyenné válnak?

Nagyjából ennyi........ és lehet kis lépésekkel is haladni a megismerés útján :)

2023. márc. 23. 10:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem igazából az a furcsa hogy egy lány tetszik nekem , lehet hogy nem is a hármas vonz hanem a lány ? 😅 nem vagyok ilyesmiben tapasztalt soha nem is gondolkoztam ezen
2023. márc. 23. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok ismét :)

Ebben igazad van. Férfi biszexként tapasztaltam, hogy mivel nagyon enyhe a hajlamom, ezért igen kevés pasi az, aki valamilyen szinten izgat.

Szóval a biszex hajlam mértékében valószínűleg erősen szór azoknak az azonos neműeknek a száma, akikel létrejöhet egy biszex kapcsolat.

De az én esetemben van néhány férfi, akinek jó a közelsége, akivel szemben meg tudok nyílni, és legfőképp, még az illata is jó :)

2023. márc. 23. 11:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna hogy ilyen segítő válaszokat fogok kapni , nagyon szépen köszönöm, először akkor lehet hogy csak a lánnyal kellene erről beszélnem ugye ?
2023. márc. 23. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak a lány vonz akkor meg lehet beszélni velük hogy csak vele leszel.

Ha nem jó nekik úgy akkor ne menj.

Nem erőszak.

Ha meg szégyenlős vagy akkor csináljátok félhományban úgy jobb lesz.

Majd írd meg az élményeid.

Sokan kiváncsiak vagyunk rá.

2023. márc. 23. 11:54
 7/11 anonim ***** válasza:

2. ismét

Nálam tök spontán jött a szitu.

2023. márc. 23. 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Dugjatok.
2023. márc. 23. 18:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Meg volt az első csók 😁
2023. márc. 25. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Tetszett?

Miért nem mentetek tovább?

2023. márc. 25. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!