Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
Az 22 éves lány vagyok és az lenne ahelyzet hogy összebarátkoztam egy párral és ők szoktak "partizni" és igazából velem is szeretnék valahol egyébként vonz ez az egész egyik felem ezt a másik pedig azt sugallja, a lány fel tett egy olyan kérdés hogy tetszik e nekem és igazából lehet hogy tetszik, nem tudom mi tévő legyek , egyébként mind hárman 22 évesek vagyunk . Soha nem is gondolkoztam ilyenen én egyébként is nagyon szégyenlős vagyok minden téren , talán ez lenne ami meg változtat ?
A válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem a srác abba biztosan boldogan belemegy, hogy csak azt nézze, ahogy te és a barátnője egymást kényeztetitek - és nyilván magához nyúl majd közben. És ez talán még neked se sok elsőre.... aztán, ha szimpatikusan viselkedik, lehet, hogy hasznát is vehetitek egy másik alkalommal.
Az talán kevésbé lenne korrekt, ha kompletten ki akarnátok hagyni a fiút a buliból - de ez legyen inkább a másik lány gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!