Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti örülnetek egy lanyosabb fiu baratnak?
33
Attól függ milyen szinten lányos. Mármint szeretné e a lány szerepet. Nálam megélhetné ezt az érzést. Vagy ha női ruhák tetszenek neki akár azt is.
23-hoz még
Úgy hogy persze én maradok férfi szerepben
Én crossdresserként örülnék egy lányosabb barátnak, akivel esetleg el lehet menni ruhát próbálni, akár csak beszélgetni a témáról vagy ilyesmi. Nem muszáj hogy ő is szeresse a női ruhákat, elég lenne ha csak engem elfogadna így, akár támogatna benne. Egy femboy barátért meg aztán végképp odalennék :)
Én nem vagyok nőies, csak maga a női ruha vonz, de abszolút nincs az ismerősi körömben senki, akit érdekelne ez a téma, online meg nehéz kifejezetten erre építve ismerkedni.
De mivel aszex vagyok, erősen kétlem, hogy a barátságon kívül lehetnének "más dolgok" is. Megjegyzem fel tudok izgulni és nem zárok ki csókot vagy fogdosást egy esetlegesen vonzó femboyjal, de biztos hogy nem én leszek az, aki a shoppingolás után felmegy hozzád és megdug a konyhapulton :D
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!