Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti örülnétek egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti örülnétek egy olyan pasinak aki mindent megvesz nektek amit csak kigondoltok?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 11:35
 1/7 anonim válasza:
80%

Nem. Ha mindent megvenne nem lenne célom miért dolgozni, vagy már az öröm hogy sikerült magamtól elérnem össze gyűjtenem a pénzt stb elveszne.

Én pl szeretek megdolgozni az álmaimért, vagy a kinézett dolgokért hiába több hónap mire össze gyűlik rá a keret, annál inkább várom hogy meglegyen és ha megvan megbecsülöm mert tudom milyen nehéz volt megszerezni. Ha meg csak elém rakják az unalmas, oké használat közben ugyanúgy boldog leszek de na, az érzés hogy tényleg az enyém és megdolgoztam érte nem lenne meg,

A pasi nem pénztárca, engem zavarna ha úgy viselkedne mintha az lenne.

16/L

2020. dec. 25. 11:53
 2/7 Csicuki ***** válasza:
82%

Nem, kifejezetten rosszul érezném magam tőle.

Ez nem azt jelenti hogy néha egy egy kisebb dologgal nem lephet meg de ha mindent megkapnék nem értékelném az ajándékait egy idő után.

Szóval vannak dolgok amiket magamnak kell megszereznem hogy értékelni tudjam.

2020. dec. 25. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
2020. dec. 25. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem, nagyon zavarban lennék
2020. dec. 25. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Viszont biztos leszek benne, hogy jónéhányan járnának vele(d), majd lelépnek a pénzeddel.
2020. dec. 25. 23:40
 6/7 anonim ***** válasza:
81%
Nem, mert aki ilyet csinál, az méltán nevezhető papucsnak.
2020. dec. 29. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Igeeeen
2021. jan. 2. 16:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!