Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti örülnétek ha a barátnőtök ilyen képet küldene?
Nem. Szerintem ez a képes dolog annk is megalázó, aki küldi...
45/F
Most már rá kéne jönni, hogy ez a képküldözgetés nem a legjobb ötlet.
Aztán egész életedben várhatod, hogy majd hol, mikor dobja fel a net.
Szóval én jobban örülnék, ha nem küldene nekem ilyen képet, mert az azt jelenti, hogy okos, értelmes.
Szerintem ez nagyon sok mindentol fugg
Erettebb ferfinek akit mar ismersz es komolyan gondolja veled
Parkapcsolatba vagyok
Oke..
De tavkapcsolatba tini fiunak
Haaaaat..
meglepődnék...
20 éves vagyok, én is távkapcsolatban vagyok és múltkor is eléggé fékezte a kezdeményezéseimet, mondjuk tényleg szokatlan volt a helyzet. Volt már hogy írásban utalásokat tett, de általában nem nézném ki belőle, hogy a közeljövőben fehérneműs képeket küldene nekem.
Ez a ti helyzetetektől függ, ha jól megy nektek a kapcsolat és persze meg van neked ez a hozzáállásod, akkor jobban fel tudod becsülni, mennyire jönne neki be. Ha nagyon megbízol benne, akkor miért ne?
Viszont ahogy a többiek is írták, számíts azzal, hogy ő azt tud a képpel csinálni, amit akar, ha megkapta, tehát tényleg csak ha rendes, becsületes a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!