Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti örülnétek ajándákba egy olyan üvegnek, amiben kis cetlik vannak, okokkal, amiért szeret titeket, vagy amit szeret bennetek a barátnőtök?
Szerintem ez egy jó ötlet :)
Húgom csinált hasonlót a barátjának, kis befőttes üvegbe tette a cetliket és barátja mindennap megnézett egyet, ezzel mosolyt csalt az arcára :)
Nem tudom mióta vagytok együtt, én a férjemnek (egy videó alapján) a következőt terveztem ki a születésnapjára (hátha ötletet merítesz belőle) :
27 éves lesz. A születésnapja előtt 27 napon keresztül mindennap ki fog nyitni egy 'kalendárium' szerű kis ablakot, amibe színes lap lesz, minden színhez tartozni fognak ajándékok (színenként több, választhat, melyiket nézi meg). Minden ajándék tasakba más lesz, de ne nagy dolgokra gondolj. Pl kedvenc csoki, parfüm stb :)
Bár én nő vagyok, de szerintem nagyon jó ötlet. Lehet én is megcsinálom! 😉
Mekkora üvegre gondoltál? 🤔
Szerintem jó ötlet egy ilyet adni neki születésnapjára, mert tuti nagyon jó érzés lenne egy ilyet kapnia a barátnőjétől.
Ez egy nagyon jó ötlet és ha gondolod e mellé még tudnék ajánlani olyan ajándékokat amikre egy fiú elég kellemesen reagálna. :)
Ha kíváncsi vagy ezekre akkor majd írj privit, mert feleslegesen nem írom le ezeket. ;)
Ha a srác romantikusabb alkat akkor sztem orulni fog neki.Én a barátomnak pulcsit adtam aminek az ujjára kicsibe ráhímeztem a kezdőbetűinket.Ő nem romantikus de ennek nagyon orult:3
16/L
#9,
nem, azt úgy értettem hogy fiú vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!