Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen rózsának örülnétek jobban?
Én inkább egy személyesebb ajándéknak vagy élménynek örülnék jobban.
De ha nincs jobb ötleted, akkor rendelj rózsaboxot (modernebb virágboltban, dekoratőr is elkészíti) annyi rózsával, ahány éves a barátnőd. Ez divatosabb mint a csokor.
Ha pedig extra romantikus akarsz lenni, akkor magad is el tudod készíteni (nem kell hozzá más, mint egy szép díszdoboz, valami töltet (legjobb a száraz oázis), rózsafejek, amiket hobby vagy kreatív boltban tudsz venni és persze ragasztó (legjobb a ragasztópisztoly). Biztos rengeteg videó, blog stb van neten hozzá.
Az elsőnek igaza van, de én ezt annyival javítanám, hogy inkább kevésbé romantikus. Mármint oké, a műrózsa megmarad emlékbe, nem fonnyad el, de romantikusabb lenne rendes rózsacsokrot adni. (Már csak az illata is...)
A kérdésre válaszolva viszont minden rózsának színügyileg megvan a jelentése. A vörös az egyértelműen a szerelem, a lila pedig az imádat, csodálat, bűvölet (szerelmi értelemben). Szóval ebből kiindulva, szerintem a lila rózsa is romantikus és legalább különleges is. Tehát ha ragaszkodsz az elképzelésedhez és tényleg csak a virágszínéről akarsz dönteni, akkor én a lilára tenném a voksom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!