Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mh.. kérdése:
Tini lányok! Ti milyen ajándéknak örülnétek az első évfordulótokon?
Figyelt kérdés
Minek örülnétek? Vagy ti mit kaptatok a barátotoktól?2020. szept. 12. 18:18
1/8 anonim válasza:
Pl.egy élménynek? Színház, mozi vagy valami közönségtalálkozóra menni a lány kedvenc énekesének a koncertjére ilyesmik esetleg?(Most a koronavírusos helyzetet nem értem ezalatt..)
2/8 anonim válasza:
elmehettek együtt moziba, bár szerintem nem kell egy nagy dologra gondolni,nem ez határozza meg a kapcsolatokat. Egy csokor rózsa, valami kis apróság és egy séta együtt például este a fényekben, meghitten is gyönyörű lehet.
3/8 anonim válasza:
Egy közös otthoni filmezés egy kis borral, pezsgővel
4/8 anonim válasza:
Attól függ hány évesek vagytok
5/8 A kérdező kommentje:
#4 17 és 18 (ő az idősebb)
2020. szept. 12. 20:14
6/8 anonim válasza:
akkor a fenti ötltek szerintem jók, hisz érettnek hiszlek titeket
7/8 anonim válasza:
Valami kézzel foghatónak egy jó program mellett,nem csokira gondoltam mert azt megeszi,hanem valami emlékezetesre,egy karkötő,nyaklánc vagy valami hasonló,persze nem a több tízezres kategóriából.:)
8/8 anonim válasza:
Élmény +Valami ékszer, vagy valami amiről az eszébe jutsz (nem kell drágának lennie)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!