Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen ajándéknak örülnétek?
Sziasztok!
2 hónapja vagyunk együtt barátnőmmel, de nagyon lassan, óvatosan haladunk, így nincs tippem, mit is kellene ajándékoznom neki.
Nem szeretnék nagy összegben ajándékozni (pl. ékszert), inkább azt szeretném, hogy emlékeztesse, hogy tőlem van.
Arra gondoltam, hogy nyomtatok valamit neki 3d nyomtatóval, de nem tudom, mit kellene :/
Én örülnék egy steakes ünneplésnek, de az én vagyok és ezzel nem vagy előrrébb.
Szerintem ha nyomtatni akarsz akkor valami személyeset (pl. a házi állatát).
En orulnek egy nagy hatalmas 10 szemelyes pizzanak ,egy nagyadag desszertnek,
Egy nagy vacsoranak minding orulok.
Nekem az elso a hasam Xd
De amugy
Sztem csinaltass neki egy poster nagysagu kepet ahol to eggyut vagyotok
Tudom, tudom snassz meg klisé meg nyálas, de én a barátomtól egy alpaka plüsst kaptam a kapcsolatunk elején, és mikor nem együtt aludtunk, hiányzott akkor mindig megölelgetem:'D
Ha csipszes lány, akkor vegyél neki Pringles:D ha inkább édes szájú akkor gumicukor, gumicukor csokor.
Egy levél, amiben (újra) szerelmi vallomások vannak. Szerintem ha nem kifejezetten antiromantikus, akkor örülni fog neki. Én nem vagyok kifejezettem romantikus de egy évben 1-2 ilyen jól tud esni.
(Plusz csoki, vagy valami nasi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!