Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit kéne tennem a helyzetben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem a helyzetben? Kívánom, de ott...

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akit korrepetálok. Volt egy sejtésem, hogy bi/meleg de nem foglalkoztam vele. Azonban tegnap átléptem egy határt. Hagytam, hogy orálisan kielégítsen. Az egész egy csókból indult. A lényeg amin agyalok hogy mit kéne most tennem? Holnap lesz a következő órám vele. De ezek után az egész olyan más helyzet...

2023. aug. 3. 16:53
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
69%

43-as vagyok, akkor idézek abból, amit el kéne olvasnom:

"A pedofília a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom" folytatom az idézést: "A pszichiátriai betegségeket rendszerező DSM V a serdülőkor előtti életkort maximum 13 évben határozza meg, és pedofilnak az ilyen gyermek iránt vonzódó személyt tekinti"

Tehát ha én vagyok fogalomzavaros pedofil, akkor áruld már el, hogy egy 17 éves tini mióta serdülőkor előtti gyermek??? Nem lehet, hogy mégis te vagy túl sötét és fogalmad sincs arról, hogy mit olvasol? Neked csak egy a lényeg, pedofíliát kiálts és gyűlölködj. Szánalmas vagy.

Ja és folytatom az idézést: "A pedofil bűntett az, ha egy felnőtt személy szexuális cselekményt végez(tet) egy gyerekkorú személlyel. Ma Magyarországon a felnőttkor a 18. életév betöltésével kezdődik, a gyerekkor pedig a 14. életév betöltéséig tart."

Akkor miről beszélsz ember pedofíliáról, amikor egy 17 évesről van szó? Te tényleg nagyon sötét lehetsz.

2024. máj. 3. 01:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!