Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem a helyzetben? Kívánom, de ott...
41/51 A kérdező kommentje:
Szépen forgattad ki Ezt is! Kihagyva a neked írt kérdést. Ez is jól mutatja csak kötekedni vagy itt. Ez az utolsó kommentem a kérdésben mert felesleges válaszolni valakinek aki csak kötekszik. :)
Semmit nem forgattam ki, csak téged idéztelek szó szerint.
A provokatív kérdésedre pedig szándékosan azért nem válaszoltam, mivel én nem te vagyok, és engem sosem érdekeltek a tőlem fiatalabbak (főleg nem a kiskorúak!), sőt, még a saját korosztályomtól is jobban érdekeltek a tőlem érettebbek.
Hidd el, itt csak egyedül te vagy, akin számtalan fogást lehet találni, ne te keresgélj másokon ilyet, amikor te tetted fel ezt a kérdést a kiskorúval létesített szexuális kapcsolatodról...😉
2023. aug. 31. 12:31
Kérdező hagyd már rá. Semmi illegálisat vagy etikátlant nem tettél, hisz a srác is akarta a dolgot. Élvezzétek egymást amíg lehet és ne foglalkozz vele, hogy mások mit gondolnak.
(Amúgy is minek leállni egy olyannal vitázni, aki pedofilnak titulál valakit, aki egy 17 éves sráccal szexel? Szegénykémnek fogalma sincs a szavak jelentéséről, csak vagdalózik. Remélem azért egyszer sikerül helyesen is beírnia keresőbe, hogy mit is jelent a pedofília szó és kikre vonatkozik, hátha attól megjön az esze, bár kétlem.)
2023. szept. 1. 01:40
Nem pedofil, de etikátlan SZITUACIO, te hulye. Ezt is csak azért mondod, mert te is megtenned.Viszont mar tenyleg tul van targyalva ez a kerdes.
2023. szept. 1. 15:22
Mi az, hogy nem etikatlan?! Gondolj mar arra, hogy a szulo mit szolna... A szulok azert vettek fel a sracot, hogy tanitsa a fiukat, erre koltik a sajat PENZUKET, nem arra, hogy a fiuk jol meglegyen baszva. Hidd el, nem ezert guriztek a szulok, hogy ERRE menjen el a penzuk. Nem ezert vettek fel tanitani... milyen tanito az, aki megbassza a diakjait? Ne legyel mar ennyire erzeketlen 43-mas. Nem igaz, hogy nem latod a gondot, maga a kerdezo is tudja valojaban, hogy nem etikus amitt tett, különben ki se irta volna a kerdest.Itt nem a pedofiliarol van szo. De hogy ne csak a kerdezo legyen szapulva, az a kolyok se semmi...
2023. szept. 1. 15:32
46/51 A kérdező kommentje:
45 a tanulás meg volt nem azalatt volt. Megnyugodhat a pénztárcadémonod. ;) A téma lezárva ;)
45-ös: sehol sem írta a kérdező, hogy a tanulás helyett történtek köztük dolgok és azt sem írta sehol, hogy a tanulás része nem lett letudva. Meséld már el mégis ezt te honnan vetted? Ha megvolt a korrepetálás/tanulás rész, amiért a szülők a saját pénzüket adták, akkor utána a saját szabadidejükben azt csinálnak már, amit akarnak (vagy épp előtte, nem ez a lényeg). És pont ezért nem volt etikátlan a dolog.
2023. szept. 2. 02:29
Szerintem ha kívànjàtok egymàst akkor hajrà. Adj neki rendszeresen fuvola korrepetàlàst. Aztàn ha alakul akkor dughatod is. Nyilvàn ő is hajlik a dologra és kívànja...
2024. ápr. 9. 12:12
Kérdező!
Olvasgass. És olvasd el a Btk. szigorításáról szóló törvénymódosítási javaslatot is, amit a Fidesz rövidesen beemel a Btk.-ba, és az alaptörvénybe is.
[link]
2024. máj. 2. 18:49
A 43-as is elolvashatná, mert az is csak egy fogalomzavaros pedofil.
2024. máj. 2. 18:51
Kapcsolódó kérdések: